Gardinbussen-prisgaranti har et smukt udvalg af hejsegardiner i flotte farver og mønstre.

Fremhæv din boligindretning med flotte og karakteristiske hejsegardiner. De rene og stramme linjer rammer på en smuk og elegant måde dine vinduer ind. Skab kontrast til det enkle look med spændende mønstre. Gardinbussen-prisgaranti har et bredt og varieret udvalg af hejsegardiner i alverdens farver og motiver til enhver smag. 

Book en gardinkonsulent, bliv inspireret og se udvalget i egen stue. Bestil et gratis og uforpligtende kundebesøg på 71 96 98 71, online eller udfyld kontaktformularen.

Book tid online


Hejsegardiner er både praktiske og nemme at betjene. De giver boligen et unikt look.

Lækre gardiner

Æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed med hejsegardiner fra Gardinbussen-prisgaranti. De er praktiske og betjenes nemt med enten snore- eller kædetræk. De skræddersyes i forskellige vævninger alt efter dit behov. Skal det være med mørklægning til soveværelset eller en lys nærmest transparent model til stuen, så har vi det hele. Hejsegardiner kan matches med elegante stofgardiner for et personligt udtryk.

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder andre unikke gardinløsninger til alle hjemmets rum ude som inde. De fremstilles alle i lækre kvalitetsmaterialer. En kompetent gardinkonsulent måler op og monterer de færdigsyede hejsegardiner.

 

Hejsegardiner skræddersyes og Gardinbussen sørger for alt det praktiske lige fra opmåling til montering.

Sublim service

 

På Trustpilot skriver en kunde om Gardinbussen: “Fantastisk behandling fra opmåling til montering. De flotteste lameller sidder nu perfekt i mine vinduer. Tak for gode råd og inspiration i vores nye hus. Vil anbefale gardinbussen til alle.”

Super service, høj kvalitet og gode priser kendetegner gardinbussen-prisgaranti.

Bemærk venligst vores prisgaranti. Modtager du et lignende tilbud fra en anden gardinforhandler, matcher vi priser og giver yderligere 5% rabat.

Vi kommer til alle adresser i hele Danmark både privat og erhverv.