Med et hejsegardin får du en flot og holdbar løsning i enhver af boligens rum.

Med et hejsegardin kan du på en elegant og nem måde kombinere funktionalitet og smukt design. Lad et dekorativt hejsegardin skabe en hyggelig stemning i boligen. Det bløde og luftige materiale giver rummet en rar form for solafskærmning. Det fås med eller uden mørklægning og i et væld af flotte farvenuancer. 

Bestil en fagmand allerede i dag og lad ham guide dig til dit gardinvalg. Book et kundebesøg via:

  • kontaktformularen
  • online booking eller
  • telefon 71 96 98 71 

Gardinbussen-prisgaranti har selvfølgelig et bredt udvalg af mange andre gardintyper til hele huset.

Book tid online


Et hejsegardin kan fungerer i mange af boligens rum.

Sæt dit eget præg

Et hejsegardin er en klassisk og populær gardinløsning hos mange danskere. Det kan fungere til forskellige vinduesrammer og matches med den øvrige indretning. Alt efter din stil kan et iøjnefaldende hejsegardin i et kreativt mønster skabe kontrast til et ellers enkelt udtryk. En lys nuance kan derimod være et flot element i enhver stue og give velvære. 

Det fremstilles med snore- eller kædetræk for en nem betjening og lang holdbarhed. 

Gardinbussen-prisgaranti leverer en samlet pakkeløsning, når du bestiller et hejsegardin. En professionel gardinkonsulent måler op og monterer det skræddersyede gardin. Det sikrer dig fuld tilfredshed og et hejsegardin i højeste kvalitet.

 

Et hejsegardin fås i mange farver og mønstre som nemt kan matche din smukke indretning.

Et gardin der virker

 

Lad gardinbussen åbne dørene til et inspirerende gardin univers. Uanset hvilken gardintype du vælger, vil de holdbare stoffer i høj kvalitet kombineret med det solide håndværk dække dit behov og virke efter hensigten. 

Vi besøger alle adresser i hele landet både private og erhverv. Vi kan tilbyde gardiner til inde som udendørs brug, såsom en terrassemarkise, et plisségardin eller en facadepersienne. 

Derudover tilbydes der også prisgaranti til alle vores kunder. Vi matcher prisen og giver 5% i rabat, hvis du finder et bedre tilbud hos en anden gardinforhandler.