Grå lamelgardiner giver et klassisk og moderne look til alle husets rum.

Gardinbussen-prisgaranti har smukke, attraktive og  grå lamelgardiner til virksomheder og private. De matcher enhver boligindretning og kombinerer funktionalitet med design. Grå lamelgardiner findes i høj kvalitet, vævninger og med eller uden mørklægning. De er et perfekt valg til danske boligejere og lette at betjene.

Lamelgardiner findes i flotte farver, der passer smukt til alle vinduestyper. Farven grå er alsidig og passer til både den industrielle eller skandinaviske stil.

Vores rullende showroom har mange gardintyper f.eks elegante stofgardiner, funktionelle plissègardiner eller luftige foldegardiner.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti får fremstillet grå lamelgardiner i høj kvalitet og bedste priser.

Grå lamelgardiner skaber et unikt look

Elegante, innovative og grå lamelgardiner er et spændende valg til alle slags vinduestyper. De skaber ro og er geniale at matche med andre farver i boligen. Grå lamelgardiner kan sagtens sættes sammen med husets øvrige interiør som f.eks. lamper, billeder og møbler.

En kreativ gardinkonsulent fra Gardinbussen-prisgaranti kommer gerne på kundebesøg. Han medbringer flotte gardinprøver, gode ideer og fantastisk rådgivning. En og samme gardinmontør vil måle vinduerne op og montere de skræddersyede grå lamelgardiner. Det giver et tilfredsstillende resultat.

Kundemødet er gratis og uforpligtende. Det kan bestilles på 3 måder:

  1. Ring alle hverdage mellem 8 og 17 på 71 96 98 71
  2. Udfyld kontaktformularen nederst på siden
  3. Book online hele døgnet rundt

 

Gardinbussen-prisgaranti har smukke, attraktive og grå lamelgardiner til virksomheder og private i hele landet.

Grå lamelgardiner til alle husets rum

Grå lamelgardiner giver balance og harmoni mellem lys og mørke. De indstilles på en let måde og justerer solens stråler på fantastisk vis. Lamelgardiner værner desuden om privatlivet. De fylder minimalt i alle slags vinduesrammer og giver et imponerede udsyn.

Grå lamelgardiner kan fungere i alle værelser og udtrykke mange slags stemninger. Grå lamelgardiner implementerer hygge, varme, velvære og indbyder til søvn og afslapning.

Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks bedste priser på grå lamelgardiner. Vi har prisgaranti og 5% rabat, hvis du skulle modtage et billigere tilbud.

Bussen kører på alle danske landeveje i hele landet.