Du finder mange flotte og funktionelle gardintyper hos Gardinbussen-prisgaranti.

Der findes utrolig mange gardintyper og det kan være svært at orientere sig rundt i gardin junglen. Få en fagmand ud og lad ham stille og roligt forklare fordelene ved de forskellige gardintyper og hvilke der vil passe ind i din bolig. 

Vores gardin team har års erfaring og ved hvilke gardintyper der egner sig til alverdens byggestile samt personlige præferencer. Vi har i forvejen tænkt over og undersøgt gardinmarkedet, så du kan være sikker på et velforberedt kundemøde. 

Skynd dig at bestille et kundebesøg via book online funktionen, udfyld kontaktformularen eller giv os et kald hvis du har yderligere spørgsmål omkring vores firma på telefon 71 96 98 71.

Book tid online


Er du i tvivl om hvilke gardintyper du skal vælge til boligen, så book et gratis og uforpligtende møde af en fagmand.

Gardintyper i et væld af farver

Vores smukke kollektion består af unikke gardintyper, der alle bliver fremstillet i lækre materialer, farvenuancer og motiver. Du vil få mange gardin muligheder at vælge imellem.

Søger du en nordisk inspireret stil, er der flere gardintyper at vælge imellem. Minimalistiske lamelgardiner er med deres lodrette linjer et populært valg, da de i al deres enkelhed ikke gør et stort nummer ud af sig selv. De sætter fokus på hvordan lyset falder i dit rum og fylder minimalt også er de nemme og lydløse at betjene. Det kan også være elegante plisségardiner eller stilrene persienner, der giver nordisk living til din indretning.   

Må der gerne være farve på hverdagen og helst mange af dem er der også gardintyper, der kan opfylde dette behov. Spraglede stofgardiner fyldt med kontrastfarver til spisestuen eller kreative rullegardiner til børneværelset. Begge gardintyper kan også produceres med mørklægning, der sikrer dig 100% mørke.  

Hos Gardinbussen-prisgaranti finder du, kort sagt gardintyper til alle rum ude som inde.

 

 

Der findes et utal af gardintyper der kan tilpasses ethvert rum i boligen og passe til din stil.

Gardintyper til billige penge

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder kun god service, kvalitetsgardiner, håndværk i topklasse, alt sammen leveret til Danmarks billigste priser. Vi har en prisgaranti på alle vores gardintyper, der betyder, at modtager du et bedre tilbud, matcher vi beløbet og fratrækker desuden 5%. Alle gardintyper er som en ekstra service også med 2 års garanti.

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder, som du kan se på Trustpilot, hvor Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks bedste anmeldelser af gardinbusser. 

Gardin teamet står parat med alverdens gardintyper og ser frem til at vise dig dem i eget hjem.