Vores kunder beskriver vores gardinmontør helt fantastisk på Trustpilot.

En gardinmontør hos Gardinbussen-prisgaranti elsker sit arbejde og er dygtig til sit håndværk. Han er kreativ, innovativ og har sans for detaljer. Vores kunder beskriver vores gardinmontør helt fantastisk på Trustpilot. Nogle af dem lyder:

  • “ høflig, serviceminded og rigtig god at spare med.”
  • “ rigtig, rigtig flink og kompetent vejledning og opsætning.”
  • “Han forstod lynhurtigt, hvad vi søgte, gav os virkelig god og enkel rådgivning og leverede et utroligt godt resultatet.”
  • “ gav den helt rigtige vejledning, var enormt kompetent og behagelig igennem hele forløbet.”

Hos Gardinbussen-prisgaranti er vi så stolte af vores gardinmontører, hver og en.

Book tid online


Vores gardinmontør er en ren inspirationskilde. Han er kreativ og har mange ideer til flotte gardinløsninger.

En samlet gardinpakke

Pakken indeholder et gratis og uforpligtende besøg af en erfaren gardinkonsulent. Opmåling, fabrikering og montering af de færdigsyede gardiner. Gardiner skal ses i dit hjem. Sådan sikres det at de passer til din stil og lysindfald. Derfor kommer gardinbussen til din adresse når det passer dig overalt i hele landet.

Du kan booke os via kontaktformularen, online eller på 71 96 98 71, så finder vi en tid.

Vi har gardiner til markedets bedste priser og giver prisgaranti på alle gardiner. Modtager du et tilsvarende tilbud fra en anden gardinbus, matcher vi prisen og giver en rabat på 5%.

Vores gardinmontør måler nøjagtig op og leverer de færdigsyede gardiner , så de hænger perfekt.

Lækkert udvalg af gardiner

Gardiner fås korte eller lange, diskrete eller i pangfarver. De kan pynte, regulere lysindfaldet eller fungere som en praktisk del af boligens indretning. Der findes mange gardintyper og vi guider dig til det rigtige gardinvalg. Det kunne være en fleksibel persienne, der med sit klassiske look kan skærme for lys og nysgerrige blikke. Eller et smukt, langt stofgardin med mørklægning til at skabe stemning og hygge.

Vores gardinmontør glæder sig til at besøge dig.