Gardinbussen-prisgaranti har gardinet du drømmer om. Det findes i et væld af typer, farver og vævninger.

Hvem gemmer sig bag gardinet? Det gør Gardinbussen-prisgaranti. Vi leverer gardinet til stuen, køkkenet eller soveværelset. Gardinet fremstilles i højeste kvalitet og det lækreste materiale. En dygtig og kompetent gardinmontør sørger for hele processen. Han rådgiver og måler op. Gardinet bliver skræddersyet og den samme person monterer det.

Vi besøger alle adresser i hele landet både private og erhverv og glæder os til at lægge vejen forbi dig.

Book et gratis kundemøde online, via kontaktformularen eller ring 71 96 98 71. 

Bemærk desuden prisgarantien på alle gardiner og de 5% ekstra i rabat.

Book tid online


Gardinet fra Gardinbussen-prisgaranti produceres ved vores dygtige leverandører i lækker kvalitet.

Gardinet alle drømmer om

Velkommen til gardin drømmelandet. Vi åbner dørene for et hav af smukke gardiner.

Er du forelsket i lamel gardinet og dets mange muligheder. Det kan fungere både som gardin, rumdeler eller en skabslåge. Lamellerne fås i mange farver og kan mikses alt efter smag og behag. Er du mere til det klassiske look hos stof gardinet. Det kan skabe hygge, bedre akustik og sætte prikken over i’et i enhver boligs indretning. Persiennen er det mere praktiske gardin. Det fås i forskellige bredder, farver og materialer. I en lys farve kan det bløde foldegardin give soveværelset et let og luftigt udtryk. Placeres det i kassette med sideskinner giver 100% mørke. Du får en bedre søvn og mere energi i hverdagen.

Hos Gardinbussen-prisgaranti vil du altid kunne finde drømme gardinet.

Vi har også gardinet til udendørs brug. Det kan være en dejlig, blomstret markise der værner mod det danske vejr, om det er sol eller regn.

 

 

Er du forelsket i stof gardinet, plissègardinet eller et helt 3.  Gardinbussen-prisgaranti har gardinet til enhver smag og pengepung.

Gardinet der giver os Danmarks bedste anmeldelser

På Trustpilot modtager Gardinbussen-prisgaranti super flotte anmeldelser. Det sker især på grund af vores servicemindede og kompetente gardinkonsulenter. 

Hør hvor stor ros en kunde giver os: “Super tilfreds. Fik relevant og god vejledning. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke…Fik ovenikøbet opsat gardiner 14 dage før beregnet. Opsætningen omhyggelig og resultatet perfekt. Jeg kan varmt anbefale Gardinbussen-prisgaranti. Her får man optimal kundebetjening og et smukt og funktionelt resultat.”

Nyd selv samme dejlige gardin oplevelse.