Gardiner Viborg fås hos Gardinbussen-prisgaranti til alle husets rum

Midt i Jylland tæt på de naturskønne Dollerup Bakker ligger en af danmarks ældste byer. I byens hyggelige gader og stræder kører Gardinbussen-prisgaranti rundt med flotte gardiner Viborg. Har du lyst til et besøg så book os online allerede i dag.

Vi garanterer dig markedets bedste priser. Hos os har vi nemlig prisgaranti. Det betyder, at finder du mod forventning samme produkt hos en anden gardinforhandler, matcher vi priser og giver derudover 5% ekstra rabat. 

Book tid online


Gardiner Viborg kan være svære at vælge, lad os guide dig

Stol trygt på os

Landet over værdsætter vores kunder os. Det gør de især på grund af vores kompetente gardin konsulenter, der har stor viden indenfor deres fag. Herudover er god service et must for Gardinbussen-prisgaranti.

Er du i tvivl om hvilken gardintype du skal vælge så lad os inspirere dig. Se dit nye gardin på din egen matrikel. Vi har alt hvad du skal bruge. Skal det være funktionelt og nemt at håndtere, er et rullegardin et populært valg hos danskerne. Et rullegardin behøver ikke at være kedeligt, det fås i lige de farver og mønstre der passer præcis til dit hjem.

Gardinerne bliver skræddersyede efter mål så de passer som hånd i handske til dit vindue.

Bestil dine nye gardiner Viborg på telefon 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen eller book online.

Søger du gardiner Viborg, så book et gratis besøg af Gardinbussen-prisgaranti

Trænger terrassen til et pift

Eller har du bare lyst til at forlænge de danske sommeraftener så bestil en ny holdbar markise hos os. En markise er faktisk et udendørs gardin. Du trækker den frem, når det står ned i stænger eller når solen bager. Det danske vejr er markise vejr.

Vi måler op, leverer og monterer så du hurtig er klar til den danske sommer.

Vi dækker alle gardiner Viborg.