Gardiner Varde - Få naturen indenfor med nye gardiner fra Gardinbussen-prisgaranti.

Kunst, kultur og lokale råvarer finder man i den gamle købstad Varde. På landevejene ved det brusende Vesterhav kører Gardinbussen-prisgaranti rundt i regn og solskin. 

Vi har et hav af indtagende gardiner Varde med i bussen. De fås i en imponerende farveskala, fra jordnære toner til strålende klare nuancer. Vi besøger dig, hvor end du måtte befinde dig på den jyske vestkyst. Det er helt gratis med et gardin besøg.

Book tid online


Gardiner Varde - Gardinbussen har et hav af gardiner til ethvert hjem i Varde.

Skab hygge med gardiner

De rette gardiner Varde kan give ro i sindet efter en hektisk dag. Gardiner skaber atmosfære til hjemmet. Hvilken stemning ønsker du at fremhæve?

Sommerhuset skal være et sted, du slapper af. Et let transparent stof gardin der flagrer i vinden, giver følelsen af sommer. Til de lyse nætter er det rart med et mørklægningsgardin i soveværelse, som også findes i lyse og venlige farver.  

Er du på udkig efter noget helt andet til privatboligen eller erhverv, som f.eks. en praktisk persienne eller et lamelgardin til kontoret, så klarer Gardinbussen-prisgaranti også det.

Gardiner Varde - Vi kommer gerne forbi med et gratis og uforpligtende besøg.

Book online, udfyld kontaktformularen eller på

71 96 98 71

En tilfreds kunde på Trustpilot skriver: “Super god service. Alt passede perfekt, aftaler afholdt, og vi fik rigtig meget gardin for pengene!” Vi kan ikke sige det bedre selv. 

Prisgaranti gives på alle tilsvarende produkter og samme gode service, plus 5% rabat oveni. 

Vi ses i naturen.