Skal du have nye gardiner Svendborg så book os online

Hvilke vinduer har du? Er de små eller store, firkantede eller ovale? Gardinbussen-prisgaranti står parat med gardiner til alle vinduestyper. Svendborg oser af atmosfære, magi og hygge. Du kan få samme stemning hjemme ved at vælge de rette gardiner Svendborg.

Vil du derimod have en enkelt boligindretning med et touch af luksus i dansk design, har vi også gardiner der understreger dette look. 

Ring på telefon 71 96 98 71, book os online eller via kontaktformularen.

Book tid online


Gardinbussen har flotte gardiner Svendborg til alle rum

Hvordan vælger du flotte gardiner?

Valgmulighederne er uendelige og det er svært at beslutte sig i gardinbutikken. Gardiner skal ses og føles, hvor de skal hænge. Derfor kommer vi ud til dig med gardinprøver, så du kan beslutte dig i din stue i det rigtige lys. Vores iderige gardinkonsulent har stor viden og mange kreative forslag i ærmet, så du bliver glad for dit gardinvalg mange år frem.

Vores udvalg spænder vidt, vi har gardiner til alle husets rum i hele farveskalaen.

Dette indebærer også gardiner Svendborg til udendørs brug. Det kan være screens, markiser eller facade persienner, ja kort sagt kan vi klare det hele.

Trænger hjemmet til et pift  så køb nye gardiner Svendborg

Kontakt os allerede i dag

Så du med egne øjne kan opleve din nye gardiner Svendborg. Besøget er gratis og uforpligtende. Finder du nogle gardiner du kan lide, sørger vi for resten. Gardinbussen-prisgaranti leverer pakkeløsninger, helt fra opmåling til perfekte monterede gardiner.

Vi garanterer dig Fyns billigste priser, fordi vi har prisgaranti. Derudover får du 5 procents rabat.

Vi glæder os til at besøge dig ved det sydfynske øhav.