Med gardiner specialmål er du sikker på at få gardiner, der passer perfekt til dine vinduesrammer.

Vi leverer udelukkende gardiner specialmål til hele landet. Har du smukke dannebrogs vinduer, dreje kip vinduer eller store panoramavinduer. Gardinbussen-prisgaranti har gardiner specialmål til alle vindueskonstruktioner. 

Få en fagmand ud til dit hjem. Så vil han tage et kig på dine vinduer og komme med gode tips og rådgivning. Han vil tage forskellige faktorer i betragtning såsom lysindfald, boligtype og indretning. Du vil få fremvist forskellige bud på hvilke gardiner specialmål, der vil passe ind i din stil. Gardinkonsulenten tager nøjagtige mål af vinduesrammerne. Hurtigst muligt derefter kommer han og monterer gardiner specialmål. 

Du stå tilbage med de flotteste gardiner specialmål.

Book tid online


Lad Gardinbussen-prisgaranti klarer arbejdet med gardiner specialmål, ligefra opmåling til montering.

Et hav af muligheder for gardiner specialmål

Du kan vælge mange gardiner specialmål. Alle gardiner bliver fremstillet i højeste kvalitet, skønne farver og lækre vævninger. Mange af vores kunder sætter pris på de innovative panelgardiner med forskellige funktioner, såsom rumdeler, låger og døre. De kan mikses i et væld af farver og tilpasses de øvrige interiør. Nogle andre populære gardintyper er klassiske plisségardiner. De giver et tidløst og elegant udtryk i for eksempel køkkenalrummet. Derudover er de nemme at rengøre. At skabe hygge er enormt vigtigt i danske hjem. Bløde lange stofgardiner kan give den varme stemning, vi alle værdsætter. 

Vi har desuden rullegardiner, foldegardiner, persienner og meget andet. 

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder udendørs gardiner specialmål. Det kan være, farverige terrassemarkiser for at afskærme for det danske vejr. I nybyggede villaer kan facadepersienner være en elegant måde at lukke solens stråler ude på. 

Vi kører i hele landet både til private og erhverv.

 

 

Se vores flotte udvalg af gardiner specialmål når du booker en gardinbus.

Prisgaranti på alle gardiner specialmål

Gardinbussen-prisgaranti giver prisgaranti på alle produkter. Finder du en billigere pris, inklusiv opmåling og montering, matcher vi denne pris og trækker samtidigt 5% fra det samlede beløb. 

Få en gardinkonsulent ud ved at: 

  • give os et kald på 71 96 98 71 
  • udfylde kontaktformularen eller 
  • via online booking. 

Vi ser frem til at give dig et godt tilbud.