Gardiner Silkeborg - Book os allerede i dag.

Danmarks outdoor hovedstad. Her finder du kunstmuseet Jorn med smukke kunstværker og hver sommer sejler Hjejlen med glade gæster. Langs søerne og i det naturskønne landskab kører Gardinbussen-prisgaranti også rundt.  

Gardinbussen er nærmest som et rullende galleri der kommer fordi din dør og præsenterer et kæmpe udvalg af gardiner i mange mønstre og et væld af farver. 

Besøget er helt gratis og uforpligtende, så skynd dig at booke en tid. Sammen finder vi den ideelle løsning til dit hjem.

Book tid online


Gardiner Silkeborg - vi har et bredt udvalg til alle boligens rum.

Gardiner kan også være kunstværker

Er dine gardiner Silkeborg lige så gamle som Tollundmanden så er det måske på tide med nogle nye. Hvilke gardiner skal det være, hvad er tidens trend og hvordan sætter du dem op?

Du skal ikke være bekymret, vi sørger for det hele. Vores hjælpsomme gardinkonsulent viser dig et væld af muligheder hjemme ved dig selv. Han måler op, vi fabrikerer og han kommer tilbage og sætter dem op. Hurtigt, nemt og bekvemt. 

Ring til os på telefon 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen længere nede på siden eller book online.

Gardiner Silkeborg - Vores kompetente fagmand giver dig  nye idéer til dit hjem.

God service er en kunst

De ansvarsbevidste og sympatiske konsulenter er dygtige til deres håndværk. God kommunikation og respekt for vores kunder er noget vi sætter stor pris på hos Gardinbussen-prisgaranti. Det er blandt andet derfor vi har Danmarks bedste anmeldelser på Trustpilot. 

Vi glæder os til at besøge dig så du kan få nye gardiner Silkeborg. 

Prisgaranti er noget vi giver til alle kunder. Finder du samme gardinløsning til billigere penge, matcher vi prisen og giver yderligere 5% afslag.