Gardinbussen-prisgaranti har flotte gardiner Randers i alle prisklasser

I den gamle købstad smukt beliggende ved Gudenåen og Randers Fjord, hjælper vi dig med at finde dine nye gardiner Randers. Gardinbussen-prisgaranti har mange års erfaring, service på højt plan og holdbare gardinløsninger. Book os online i dag, ring 71 96 98 71 eller udfyld kontaktformularen længere nede på siden.

Mangler du inspiration til at indrette dit nye eller gamle hjem så lad os hjælpe dig.

Book tid online


En gardinkonsulent kommer forbi og og præsenterer flotte gardiner Randers til dit hjem.

Gardiner til enhver pris

Hos os kan vi alt og vi har Danmarks bedste anmeldelser på Trustpilot. Vi har tid til vores kunder og er altid lydhøre overfor dine ideer og ønsker. 

Gardinbussen indeholder alt hvad gardin hjertet kan begære. Den har gardinprøver i alverdens udtryk og materialer i alle prisklasser. Søger du gardiner Randers til terrassedøren eller bryggerset så lad din nye gardinkonsulent inspirere dig. På et tidspunkt der passer, kommer vores dygtige fagmand ud til dig. Sammen udveksler i muligheder og finder de perfekte gardiner Randers til dig. Opmåling og montering klarer han også. Du får din helt egen gardinkonsulent hele vejen igennem.  

Vi lover dig desuden prisgaranti og 5% rabat oveni.

Vi har flotte gardiner Randers til alle husets hyggelige rum

Gå ikke på kompromis

Alle hjem har brug for gardiner. De kan være prikken over i’et i enhver boligs indretning. Forskellige gardintyper skaber forskellige udtryk. 

Vores udvalg består blandt andet af rullegardiner, persienner, foldegardiner samt solfilm.

Ved det rigtige valg af gardiner kan du selv styre dagslyset, dit privatliv og temperaturen i dit hjem. 

Vi ses i Randers “hvor å bli`r til hav, hvor det ferske bli`r salt.”