Gardiner på mål kan tilpasses alle vindues konstruktioner, selv de mest udfordrende.

Gardinbussen-prisgaranti har et smukt og stort udvalg af mange gardintyper. De findes i et mekka af farver, strukturer og vævninger. Gardiner på mål produceres på professionelle systuer i ind og udland. Vi samarbejder kun med de allerbedste leverandører og materialerne er altid i en fantastisk lækker kvalitet. Det giver dig gardiner, der holder mange år frem i tiden. Husk desuden vores 2 års garanti på alle gardiner. Du modtager et garantibevis ved levering og montering af gardiner mål.

Hos os har vi en helt særlig service. Vi giver prisgaranti på alle produkter. Modtages et billigere tilbud på samme gardiner, matches prisen og vi fratrækker 5% af den samlede pris. Det er en god langtidsholdbar gardinløsning.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti har et bredt og varierende udvalg af gardiner på mål til hele huset.

Mange slags gardiner på mål

Uanset hvilken stemning du ønsker at skabe, har vi gardiner på mål, der kan opfylde selv de vildeste gardin drømme.

Nyskabende panelgardiner kan iscenesætte din bolig på en hel unik måde. De kan mikses i forskellige farver og motiver for den kreative sjæl, eller holdes i rene minimalistisk linjer for den, der elsker Nordisk Living.

Praktiske rullegardiner med mørklægning er idelle til soverum. Bliver de monteret i kassette med sideskinner kan selv rullegardiner i lyse farver give totalt mørke.

Æstetiske foldegardiner giver dig en lethed i stuen, så du lettere kan fokusere på de daglige gøremål og finde ro og balance, når stressen tager over.

Plissègardiner kan noget ingen andre gardiner kan. I up and down modellen kan de sidde midt på vinduet, så de ikke ødelægger dine flotte vindueskonstruktioner og dit udsyn. Samtidigt med skærmer de for generende lyskilder.

Alle gardiner på mål fremstilles i skønne farver, mønstrer og vævninger.

 

 

Gardinbussen-prisgaranti er leveringsdygtige i gardiner på mål i hele landet. Vi besøger både firmaer og private.

Bestil gardiner på mål

Det er nemt og bekvemt at få nye gardiner på mål. Bestil en gardinbus på 3 måder:

  1. Udfyld den nedenstående kontaktformular
  2. Ring 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8 og 17
  3. Book online døgnet rundt.

Teamet hos Gardinbussen-prisgaranti glæder sig til at høre fra dig.

Vi kører til alle adresser i hele landet både privat boliger og erhverv.

Bemærk kundemødet er helt gratis og uforpligtende.