Gardinbussen-prisgaranti sørger for gardiner opsætning. Du skal blot booke et gratis kundemøde.

Gardinbussen-prisgaranti har en smuk gardin kollektion af gardiner til hele huset. Book et inspirerende besøg og få en unik gardin oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi tilbyder en samlet pakkeløsning, du skal ikke røre en finger.

Efter en velforberedt præsentation af vores mange gardintyper vil du modtage praktiske råd og gardin tips. Det hele foregår i eget hjem, så du kan se gardinerne i eget hjem, inden du bestiller dem. Siger du ja tak til gardin tilbuddet, måler gardinkonsulenten op og gardinerne bliver sat i produktion. Den samme gardinfagmand kommer igen og sørger for gardiner opsætning.

Resultatet bliver altid tilfredsstillende og super flot.

Book et gratis og uforpligtende besøg på 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8 og 17, udfyld kontaktformularen nederst på siden eller online 24/7.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Book tid online


Hos Gardinbussen-prisgaranti vil du modtage en samlet pakkeløsning, med alt lige fra opmåling til gardiner opsætning.

Landets bedste gardinbus

Vælger du at købe nye gardiner fra Gardinbussen-prisgaranti kan du være sikker på at få 3 ting:

  1. Landets bedste kvalitet
  2. Landets bedste service
  3. Landets bedste priser

Vores samarbejdspartnere producerer gardiner i højeste klasse og vi leverer top professionel gardiner opsætning.

Din rullende gardinforhandler tilbyder en bred vifte af gardintyper. Det inkluderer blandt andet flotte foldegardiner, æstetiske stofgardiner eller stilrene persienner. Om du søger en hygge stemning i din stue, mørklægning til børneværelset eller solafskærmning i haven, så har vi det hele.

Alle gardiner fås i hele farveskalaen, om du er til farverige pangfarver eller sostifikerede nuancer. Er du mere til et sjovt motiv eller et flot mønster er vi også leveringsdygtige i det.

 

 

Få den bedste oplevelse af gardiner opsætning med et besøg af gardinbussen-prisgaranti.

” Den bedste oplevelse”

En rigtig glad gardin kunde skriver om os på Trustpilot: ”Den bedste oplevelse…Vi har flere gange fået lavet vores gardiner her og det bliver vi ved med. Gode priser og utrolig høj kvalitet og fantastisk service!”

Når gardinbussen lægger vejen forbi din adresse, vil du blive mødt af en smilende og hjælpsom gardinkonsulent. Han tager sig altid tid til at lytte til dig og dine gardin behov.

Vi har den helt særlige service som hedder hedder prisgaranti. Skulle du modtage et billigere tilbud fra en anden gardinbus, matcher vi priser og fratrækker 5% i ekstra rabat.