Gardiner opmåling skal være helt korrekte for et smukt resultat.

Få gardiner på specialmål fra Gardinbussen-prisgaranti. Vi sørger for gardiner opmåling og montering. Det eneste du skal gøre, er at bestille en gardinbus og vælge dine yndlings gardiner, så sørger vi for resten. 

Det første kundebesøg hvor du modtager råd, vejledning og gardiner opmåling er ganske gratis og uforpligtende. Du vil ovenikøbet blive mødt af en velforberedt gardinkonsulent, som vil fremvise de flotteste gardinprøver. 

Book en gardinbus i dag nemt og bekvemt på telefon 71 96 98 71. Du kan også vælge at gøre det online 24/7 ved at udfylde nedenstående kontaktformular eller online booking. Vi svarer altid indenfor et døgn og ser frem til at besøge din adresse.

Book tid online


Lad en faglig og kompetent gardinkonsulent foretage gardiner opmåling.

Vores team har års af erfaring

Gardinbussen-prisgaranti har været mange år i gardinbranchen og ved hvad der skal til for at få glade kunder. Derfor får vi også nogle af de bedste anmeldelser af gardinbusser på Trustpilot. 

Udover vores høje service niveau, flotte håndværk og gode priser finder du også de gardiner, du skal bruge til dit hjem eller firma hos os. 

Vi tilbyder forskellige gardinløsninger til ethvert behov, stilarter og andre præferencer du måtte have. Af populære gardinvalg kan vi eksempelvis nævne, rullegardiner monteret i kassette med sideskinner. De vil sikre dig eller dit barn 100% mørke i soveværelset på alle tider af døgnet. Derudover består vores sortiment også af udendørs løsninger til firmaer. Det kunne være facadepersienner, som på super elegant integreres i bygningens arkitektur og samtidigt med fungerer perfekt som solafskærmning i arbejdstiden. 

Mulighederne er virkelig mange hos Gardinbussen-prisgaranti og vi vil altid sørge for perfekte gardiner opmåling.

 

 

Få foretaget de perfekter gardiner opmåling af dine vinduesrammer.

Gardiner opmåling – del af en gardinpakke

Hos Gardinbussen-prisgaranti får du en helt fantastisk pakkeløsning, helt fra vejledning, gardiner opmåling til montering. Alt dette er til konkurrencedygtige priser. Vi giver nemlig prisgaranti på alle vores kvalitets gardiner. Modtager du et bedre tilbud inkl. gardiner opmåling, matcher vi prisen og fratrækker 5% i rabat.

Vores gardin team kører i hele Danmark, hvornår skal vi komme forbi dig?