Vores rullende showroom kører fra dør til dør og viser flotte gardiner Østerbro

Den grønne bydel oser af liv og stemning. Mødre med barnevogne, den lille havfrue og Gardinbussen-prisgaranti pryder gadebilledet.

 Vores rullende showroom kører fra dør til dør med flotte og eksklusive gardiner Østerbro. Vi løfter gardiner til et helt nyt niveau og giver dig og din familie en kvalitetsoplevelse helt ud over det sædvanlige. Hos os kræser vi for detaljerne og lover exceptionel god service.

Book tid online


Gardiner Østerbro på mål, alle gardiner er skræddersyede så de passer perfekt til din bolig.

Skræddersyede nye gardiner

Det er vigtigt at dine nye gardiner Østerbro passer til perfektion. Vores gardinkonsulenter brænder for gardiner, det vil du opleve, når han kommer til dit hjem. Han er fuld af innovative ideer og ved præcis hvad der passer til dit øvrige interiør,så lad ham inspirere dig.

Det praktiske behøver du ikke at bekymre dig om. Han måler nøjagtig op, så dine skræddersyede gardiner Østerbro hænger smukt, når de er monterede.

Vores brede sortiment består af elegante designs, tidens trends og lækre materialer.

Et gulv til loft stofgardin skaber god akustik og giver det sidste touch i boligens indretning.

Et minimalistisk plissègardin passer til alle vinduesrammer Gardiner Østerbro og giver dig mulighed for at styre lysindfaldet. Mulighederne er uendelige.

 

Lad os inspirere dig i dit nye gardinvalg, så får du de flotteste gardiner Østerbro

Lad os blive din sparingspartner

Vores gode anmeldelser på Trustpilot bærer præg af yderst god service, ekspertrådgivning, og en formidabel gardin rejse. God kommunikation og åben dialog er noget vores kunder værdsætter. 

Book et gratis og uforpligtende kundebesøg online, på nedenstående kontaktformular eller giv os et kald på 71 96 98 71.