Gardiner Nordsjælland - Søger du nye gardiner til dit sommerhus eller din helårs bolig så book os allerede i dag.

I de gamle kongers fristed, langs den smukke danske riviera kører Gardinbussen til hver en by i det storslåede Nordsjælland. Her er mulighederne uendelige. Søger du gardiner Nordsjælland til sommerhuset eller til din helårsbolig, vi har det hele. 

Vores rullende showroom medbringer gardiner til din bopæl, så de kan ses i rette belysning og sammen med din boligindretning.

Book tid online


Gardiner Nordsjælland - Vores udvalg består af mange typer af gardiner, samt farver og mønstrer.

Udtryksfulde hjem

Det siges at klæder skaber folk, hos os siger vi at gardiner skaber hjem. Med de rigtige gardiner Nordsjælland kan din bolig fremstå med præcis det udtryk, du ønsker at fremhæve. Skal fokusset være dansk design kan et plisségardin være et valg. Det giver rummet et enkelt og stramt look, samtidigt med kan det tilpasses alle slags vinduer og døre.

Er du derimod mere til den kreative boheme stil og vil lukke naturen ind i dit sommerhus, kan et stof gardin i et naturligt materiale være den perfekte løsning for dig. 

Vores gardinkonsulent lytter til dine præferencer og i fællesskab finder I den optimale gardinløsning til din bolig.

Gardiner Nordsjælland - Vi står med råd og vejledning til dit flotte hjem.

Læn dig tilbage og nyd oplevelsen

Gardinbussen-prisgaranti tager sig af alt det praktiske. Ganske enkelt skal du bare udfylde kontaktformularen, ringe på 71 96 98 71 eller booke online. 

Vi får fremragende anmeldelser på Trustpilot. En af dem lyder:

“På smukkeste vis, har vi fået de mest fantastiske lamelgardiner monteret. Er stadig helt blæst bagover. Flot måle arbejde og lige så flot montørarbejde.”

På gensyn til en historisk gardin oplevelse i Nordsjælland.