Gardiner Nordjylland - Vi kommer på et gratis og uforpligtende besøg og giver dig et godt tilbud.

I det nordlige Danmark er der aldrig langt til havet. Med dets brede strande, varierende natur og charmerende fiskeribyer er der højt til himlen. 

Vores rullende gardinforretning kommer hurtigt til din adresse med flotte gardiner Nordjylland. Vi medbringer smukke gardinprøver der taler til alle sanser. Skal vi komme forbi dig, så book os allerede i dag. 

Du kan udfylde kontaktformularen her på siden, bestille os online eller ringe til os. Vi sidder klar ved telefonen –

71 96 98 71.

Book tid online


Gardiner Nordjylland - Vores flotte udvalg består af alt lige fra persienner til solafskærmning.

Få naturen ind i dit hjem

Når vi befinder os i den nordjyske natur, mærker vi en befrielse fra hverdagens stress og jag. Samme følelse kan du få i dit hjem. De rette gardiner Nordjylland kan gøre den helt store forskel. 

Et let stof gardin i en naturlig farve kan skabe ro og pynte i stuen. Med et lamelgardin kan du let styre solens stråler, så de ikke virker generende. En markise kan være en nødvendighed til den danske sommer. Vi har et stort og indtagende udvalg af alt lige fra solfilm til rullegardiner. Lad os inspirere dig til dine nye naturskønne gardinløsninger.

Gardiner Nordjylland - Gardinbussen-prisgaranti giver prisgaranti på alle produkter, samt 5% rabat.

Du får en god handel hos os

Det er altid vigtigt at lave en god handel. Det ved vi hos Gardinbussen-prisgaranti. Derfor giver vi prisgaranti på vores varer. Finder du et ligeså godt tilbud et andet sted, matcher vi prisen og giver ovenikøbet 5% i rabat. 

Gardiner skal holde mange år og  af den grund leverer vi kun gardiner i højeste kvalitet. Det sikrer dig en langtidsholdbar løsning. 

Vi ses i det nordjyske.