Gardiner Middelfart - vi kommer til et gratis og uforpligtende besøg hos Gardinbussen-prisgaranti.

Ved Lillebælt er der et helt unikt lys. Det har i mange år været en inspirationskilde for kunstnere. Mennesker skaber kunst, vi skaber gardiner Middelfart. 

Gardinbussen-prisgaranti har en helt særlig passion for gardiner. Det kan du opleve i eget hjem når du bestiller et hyggeligt hjemmebesøg af en dygtig gardinkonsulent. 

Book online 24/7, udfyld kontaktformularen eller ring til os til en snak på 71 96 98 71

Book tid online


Gardiner Middelfart - Vi har gardiner til ethvert rum og vindue.

Dine drømme bliver til virkelighed

Velkommen til dit gardin drømmeland. Vores rullende showroom fyldt med flotte gardinprøver kører direkte til din adresse. Du bliver mødt af en smilende og kreativ gardinkonsulent. Han tager sig tid til at lytte til dine input, kommer med forslag og i fællesskab finder I de perfekte gardiner Middelfart til dig. 

Det kunne f.eks. et mørkt plisségardin til det lille køkkenvindue for at give et enkelt udtryk. Eller hvad med et sødt foldegardin til børneværelset med et sjovt motiv. Gardinbussen-prisgaranti har kvalitetsgardiner til alle boligens rum.

 

Gardiner Middelfart - søger du et flot rullegardin til børneværelset eller et enkelt lamelgardin i stuen, så har vi det hos os.

All inklusiv gardinpakke

Hos os er der ingen ubehagelige pris overraskelser. Alt er nemlig inklusiv i tilbuddet lige fra opmåling til montering. Ovenikøbet giver vi alle vores kunder prisgaranti. Det indebærer, at prisen matches hvis du får et billigere tilbud på et tilsvarende produkt + 5% rabat. 

Du skal ikke bekymre dig om noget, kun nyde oplevelsen og snart kan du glæde dig til nye gardiner Middelfart. 

Farveller og på gensyn i “farvandet man rejser mellem.”