Få dine gardiner mål leveret og monteret til perfektion af Gardinbussen-prisgaranti.

Gardiner kan fungere som smukke, praktiske eller neutrale virkemidler i private hjem, institutioner eller firmaer. De kan skabe den stemning, du ønsker at udtrykke. Det kan være varme og hygge eller et mere minimalistisk miljø med klare rene linjer. Det er derfor vigtigt, at de hænger perfekt og her kommer Gardinbussen-prisgaranti ind i gardin billedet. Vi leverer og monterer gardiner mål til alle husstande og erhvervsadresser i Danmark.   

Ved et gratis og uforpligtende kundemøde vil du blive præsenteret for en bred vifte af gardiner mål i forskellige stilarter, farver og strukturer.  

Du bestiller ganske enkelt via online booking, telefon 71 96 98 71 eller ved at udfylde kontaktformularen. Det tager kun 2 minutter og du vil blive kontaktet indenfor 24 timer.

Book tid online


Gardiner mål i alle husets rum gør helt sikkert noget for helhedsindtrykket af boligen.

Gardiner mål på bestilling

Vores store sortiment består af en bred kollektion af gardiner mål. Et populært valg hos mange danske børnefamilier er de kreative rullegardiner. De fremstilles i et væld af farver og motiver og kan tilpasses enhver stilart. I et soveværelse kombineret med flotte tunge stofgardiner, kan de udover at give en rolig balance i rummet også afskærme for sol og andre generende elementer. Bliver rullegardiner desuden monteret i kassette med sideskinner, kan du være sikker på et helt mørkt og veltempereret værelse. Rullegardiner fra Gardinbussen-prisgaranti fremstiller gardiner efter mål i lækker kvalitet og holdbare materialer. Er du til de innovative intelligente gardiner, kan du også få elektriske lydløse rullegardiner. De betjenes enkelt ved hjælp af fjernbetjening, stemmestyring eller telefonen. 

Bliver du forelsket i gardiner mål fra os, starter vi straks gardin produktionen og skræddersyr dine nye gardiner mål på bestilling.

Vi leverer selvfølgelig mange andre gardiner end rullegardiner, se udvalget på vores hjemmeside.

 

 

Hos Gardinbussen-prisgaranti finder du et stort udvalg af gardiner mål til ude som inde.

Gardiner mål også med prisgaranti

Vores fordelagtige prisgaranti betyder, at du er sikret gardiner til Danmarks billigste priser. Vi matcher pris samt fratrækker 5% fra den samlede pris, hvis du modtager et bedre tilbud hos en anden gardinforhandler. 

Gardinbussen-prisgaranti har mange års erfaring og vi er eksperter i gardiner mål. Service, hjælpsomhed og kreative ideer er noget, vi vægter højt.

Gardin teamet står parat til at rådgive og levere dine nye gardiner mål.