Hos gardinbussen-prisgaranti syr vi gardiner korte på mål, så de passer til alle vinduer.

Smalle og korte gardiner kan give udfordringer i enhver bolig. Hos Gardinbussen kan vi levere skræddersyede gardiner på mål. Du kan vælge gardiner korte i mange farver og mønstrer så de passer perfekt til din øvrige indretning.

En erfaren gardin specialist der ved alt om gardiner, besøger dig i eget hjem og giver dig gode råd. Det er helt gratis. 

Bestil os nu via kontaktformularen, ring 71 96 98 71 eller book os online. 

Book tid online


En bolig kan have mange vinduestyper, derfor skræddersyr vi gardiner korte eller lange.

Et lille vindue åbner mange muligheder

Vi er specialister til alle typer vinduer og dermed også de små vinduer. En god løsning til smalle eller korte vinduer er et enkelt og funktionelt gardin. Selvom det er et lille vindue, skal gardinet stadig tilpasses boligens stil. Alle vores gardiner syes på mål, derfor kan du få præcis det gardin, du ønsker dig også til et lille vindue. Verden ligger åben, når du skal vælge gardiner korte.

Det kunne f.eks. være et lækkert foldegardin, i en lys farve der står godt til nordisk stil, eller et plisségardin med mørklægning til soveværelset. Valget er dit.

Et lille vindue åbner mange muligheder for flotte gardiner korte

Hos os er de ringen smalle steder

Gardinbussen-prisgaranti kan løse alle opgaver, store som små. Opmåling, levering og montering sker af en og samme gardinkonsulent.

Vi giver dig prisgaranti. Ganske enkelt går det ud på, at vi matcher prisen og giver 5% ekstra rabat, hvis du finder et lignende produkt et andet sted.

Vi glæder os til at besøge dig i hele Danmark.