Gardiner Kolding - Gardinbussen-prisgaranti har et stort sortiment af gardiner til dit hjem.

I byens hjerte ligger det historiske Koldinghus og ved fjorden ligger det “jyske Louisiana”. Kolding designer livet, vi designer gardiner Kolding. 

Hos Gardinbussen-prisgaranti kombinerer vi kvalitetsgardiner og super service til markedets bedste pris. Vi kommer forbi dig, uanset om du bor i et nybygget boligområde eller et smukt villakvarter. Du kan regne med professionel rådgivning af en gardinkonsulent. Han introducerer et væld af gardinprøver smukt tilpasset dit hjem. 

Du kan bestille tid i dag. Besøget er gratis.

Giv os et kald på 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen eller book online hele døgnet.

Book tid online


Gardiner Kolding - Vi giver prisgaranti og 5% i rabat på alle vores produkter

Gardin mulighederne er utallige

En bolig skal kunne mange ting, det skal dine gardiner Kolding også. Funktionalitet og æstetik skal gå op i en højere enhed. Det hjælper vi med. 

Gardiner skaber liv, hygge og stemning. Stofgardiner kan være en fryd for øjet og de fås i naturlige nuancer eller et tungere look. Det kunne passe perfekt til din smukke stue. 

Et foldegardin kan fremhæve de skarpe linjer og derved fås et enklere udtryk. Det kunne være en mulighed til arbejdsværelset. 

Vores dygtige konsulent måler nøjagtig op, leverer og monterer, så de sidder lige i skabet. Hermed får du de flotteste gardiner Kolding.

Gardiner Kolding - Vi kan leverer gardiner til dit soveværelse eller dit børneværelse.

Er du kendt med vores prisgaranti?

Du finder ikke et bedre tilbud end hos Gardinbussen-prisgaranti. Vores prisgaranti betyder ganske enkelt at, findes samme kvalitetsvare et andet sted, matcher vi prisen og supplerer med 5% i rabat. 

Vi har de bedste gardinbus anmeldelser på Trustpilot. 

Vi glæder os til at være med til at designe dit hjem.