Gardiner køkkenvindue - Er du i tvivl om hvilket gardin der passer til dit køkken så book os til et gratis og uforpligtende besøg.

I takt med tiden er køkkenet blevet danskernes hjerterum. Her tilbringes mange af døgnets timer, både med madlavning og samvær med familie og venner. Dette sætter store krav til gardiner køkkenvindue. Det skal være funktionelt, praktisk og matche den øvrige indretning. 

Hos Gardinbussen-prisgaranti står vores gardinekspert parat, så du får det helt rigtige gardin. 

Du er kun et klik fra at booke et gratis og uforpligtende besøg online. Du kan også udfylde kontaktformularen længere nede eller ringe til os på 71 96 98 71.

Book tid online


Gardiner køkkenvindue - Vi har et bredt sortiment af gardintyper og i mange designs der passer til dit køkken.

Lad os gøre arbejdet

En erfaren og dygtig gardinkonsulent besøger dig i dit eget køkken. Han tager højde for en række praktiske ting, der skal tages hensyn til ved gardiner køkkenvindue. Det kan f.eks. være:

  • Hvor i rummet vinduerne er. Er de placeret tæt på varme eller vand? Et oplagt valg kunne være et plisségardin, der er nem at betjene. 
  • Hvor meget afskærmning du har brug for. Skal der lukkes af for omverdenen og/eller solens stråler kan en persienne være en god løsning. 

Derudover er det vigtigt, at gardinet passer til dine vinduer og til køkkenets interiør. Gardinkonsulenten viser dig mange muligheder ud fra et bredt sortiment af gardintyper og farver.

Gardiner køkkenvindue - Køkkenet er hjemmets vigtigste rum, derfor skal gardinerne være både funktionelle og smukke.

Få en flot pakkeløsning

Vi måler nøjagtig op, producerer og monterer dine nye køkkengardiner. Sæt prikken over i’et med elegante og lækre gardiner i køkkenet. Det fremhæver hele boligens design og skaber et unikt udtryk. 

Vi glæder os til at lægge vejen forbi dit hjem hvor end det måtte være i Danmark. 

Husk vi giver prisgaranti på alle vores produkter og 5% i rabat.