Oplev selv gardiner inspiration fra Gardinbussen-prisgaranti.

Gardiner er og bliver en vigtig brik i vores hverdag, ikke bare hjemme, men også på arbejdspladsen. Gardiner skal ikke bare være praktiske og afskærme for generende lysskær. De skal kunne pryde ethvert rum og give dig mere energi og overskud hele dagen lang.

Gør dine gardin drømme til virkelighed med Gardinbussen-prisgaranti. Vi sørger for gardiner inspiration til privatboligen, kontormiljøet eller butikken. Udforsk vores innovative og smukke kollektion af gardiner og vælg i ro og mag din ideelle gardinløsning. 

Du kan regne med gode input fra en faglig gardinkonsulent på et gratis og uforpligtende kundemøde. Vi kommer til alle adresser, når det passer dig i hele landet. Lad idéerne få frit løb i samarbejde med din personlige gardinkonsulent og få ultimative gardiner inspiration blandt alle vores smukke gardinstoffer i et mekka af farver og tekstiler.

Book tid online


Udforsk gardiner inspiration her på siden.

Gardiner inspiration til alle rum

Uafhængigt af hvilke rum du skal have gardiner inspiration i, så har Gardinbussen-prisgaranti, det du skal bruge eller ikke vidste var muligt. 

For det bedste gardin resultat er der en række faktorer man skal tage i betragtning. Det praktiske inkludere selvfølgelig afskærmning, akustik, lysindfald osv. De spiller en vigtig rolle for din trivsel i hverdagen og vil skabe et bedre inde- og arbejdsklima. Derudover skal du have din egen personlige stilart for øje og hvad du vil skabe med dine nye gardiner. Mulighederne er uendelige. 

Vil du iscenesætte dine gardiner i klare pangfarver i stuen, kan panelgardiner være et hit i en moderne skandinavisk nybygget villa. Går du efter et mere luksuriøst look i soveværelset med ultra lange tunge stofgardiner for en art deco stil. Eller er du mere til en inspirerende etnisk stil med naturmaterialer og varme farver, kan træpersienner i udestuen med brede lameller være det der sætter prikken over i’et.  

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder gardiner inspiration til alle boligtyper, også hvis du har brug for udendørsgardiner eller afskærmning.

 

 

Lad ideerne få frit løb med gardiner inspiration i samarbejde med vores dygtige gardinkonsulent.

Gardiner inspiration samt godt håndværk

Hos Gardinbussen-prisgaranti får du ikke blot inspiration. Du får meget mere. Vores kompetente medarbejdere står for den gode service samt et godt håndværk. Vi arbejder sammen med leverandører, der skræddersyr gardiner i den bedst mulige kvalitet i lige præcis den farve, mønster eller struktur du har valgt.    

Derudover vil du blive garanteret konkurrencedygtige priser. Vores prisgaranti gælder alle produkter og gælder hvis du modtager et billigere tilbud, så fratrækker vi ganske enkelt 5% fra den samlede pris. 

Bestil et gratis og uforpligtende møde i dag på 71 96 98 71, via book online eller kontaktformularen.