Gardiner Horsens - Vi finder den perfekte gardinløsning til dig.

Hos os sælger vi ikke type gardiner, men gardiner til alle typer. Vi er alle enkeltstående individer med forskellige idéer og evner. I Horsens kommune bor der omkring 90.000 mennesker. Det betyder, at der er et stort behov for en unik boligindretning.

Gardiner er med til indrette alle husets rum lige fra badeværelset til bryggerset. Mangler du derfor nye gardiner Horsens, så lad Gardinbussen-prisgaranti hjælpe dig og din familie.

Book tid online


Gardiner Horsens - Vores udvalg er kæmpestort

Det behøver ikke at være kedeligt

Mange i dag bruger penge på møbler, maling og madrasser. De fleste glemmer dog hvor vigtige gardiner er for at skabe et hyggeligt og funktionelt rum. For andre er det en praktisk ting der ikke er særlig vigtig. Fakta er at gardiner er noget vi bruger hver dag. De kan lukke solens stråler inde eller ude, give mere privatliv eller fungere som en skabsdør. Mulighederne er uendelige. 

Vi står klar med en hjælpende hånd med både rådgivning og alt det praktiske. 

En talentfuld gardinkonsulent besøger dig i eget hjem og giver dig et gratis tilbud. Siger du ja, kommer han hurtigt igen og monterer dine nye personlige gardiner Horsens.

Gardiner Horsens - Vi giver prisgaranti på alle vores produkter.

Ingen standard priser her

Vi opererer ikke med standardløsninger. Dine gardiner bliver skræddersyet i førsteklasses kvalitet og holdbare stofmaterialer. Derfor er de alle pengene værd.

Du får prisgaranti, såfremt samme vare findes et andet sted til en mindre pris. Desuden sørger vi for at du får 5% i rabat på den samlede pris. 

Sådan bestiller du et gratis besøg:

  • Book online
  • Ring 71 96 98 71
  • Udfyld kontaktformularen