Du behøver ikke at køre ud af kommunen for at købe nye gardiner Holstebro, vi kommer hjem til dig.

Borgerne i Holstebro bygger bro til hinanden for at skabe fællesskab og tilknytning. Hos Gardinbussen-prisgaranti bygger vi også broer mellem gardiner og boliger. Det giver helhed og sammenhæng i hjemmets indretning.

Du behøver ikke at køre ud af din kommune for at vælge dine nye gardiner Holstebro. Vi kommer hjem til dig med et udvalg af flotte gardintyper og giver et gratis og uforpligtende tilbud.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti leverer flotte gardiner Holstebro til alle husets rum

Gardiner til alle vinduer

 

Vi leverer gardiner Holstebro alle steder. Om det er til privatboligen, kulturhusene eller uddannelsesstederne, Gardinbussen-prisgaranti kommer til alle adresser.

Vores forretning bygger på mange års erfaring og dygtigt håndværk. Gennem hele gardin processen fra rådgivning til montering er det en og samme gardinkonsulent du møder.

Er du i tvivl om, hvilket gardiner der passer til dine buede eller ovenlys vinduer så fortvivl ikke, vi har løsninger til selv de mest drilske vinduer. 

Kontakt os på telefon 71 96 98 71, book online eller udfyld kontaktformularen.

Gardinbussen-prisgaranti er fyldt op med flotte gardiner Holstebro i mange farver og mønstre

Vi har Danmarks bedste priser

Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks bedste service, kvalitet og priser. Vi matcher prisen og giver desuden 5% i rabat, hvis du mod forventning finder et billigere tilbud fra en anden gardinbutik. Prisgarantien gælder selvfølgelig kun ved samme service og produkt.

På gensyn i byen med “ kulturen til forskel.”