Gardiner Herning - Søger du gardiner til privat eller erhverv, så kontakt os.

I midten af Jylland er der iværksætteri, store events og skønne Fuglsang Sø. I Herning er alle muligheder åbne. Byens indbyggere er kendt for at være idérige. Det er vi også. Gardinbussen-prisgaranti er en rullende gardinforhandler, som aflægger kundebesøg ved private og erhverv kvit og frit. Vi udfører et professionelt stykke arbejde fra start til slut. Vil du have nye funktionelle gardiner Herning så book online, via kontaktformularen eller ring til 71 96 98 71.

Book tid online


Gardiner Herning - Vi har det der skal til for at din bolig hurtigt får nye gardiner.

Vi kører i aktion

Et bedre indeklima giver et bedre arbejdsmiljø. Møbler famler, computerskærme er ulæselige og folk kigger ind. Solfilm kan hjælpe med dette og meget mere. Det er et virkningsfuld middel mod solens skarpe og varme stråler. Vores solfilm giver døre og vinduer et diskret look hvor vi ikke går på kompromis med udseendet. Dette giver glade medarbejdere og øget effektivitet. 

Vi rykker hurtigt ud med gardiner Herning til dig og dit firma.

Gardiner Herning - Du kan nemt og bekvemt få nye gardiner til alle rum i din bolig.

Alsidige gardiner til privatboligen

I Gardinbussen finder du skræddersyede gardiner udvalgt specielt til din bolig. En kompetent gardinkonsulent tager gardinprøver med til dine bolig, så du kan se dem i det rette lys. Vores gardin udvalg består af mange forskellige typer, strukturer og alverdens farver. 

Vi har de bedste anmeldelser på Trustpilot, da vi har Danmarks bedste service og kvalitet.  

Skal du have nye gardiner Herning, så køb dem hos os. Her får du fuld valuta for pengene. Som navnet indikerer, giver vi prisgaranti. Findes samme gardin billigere ved en anden butik, matches prisen og hos Gardinbussen-prisgaranti gives yderligere 5% i rabat. 

Vi ses på Herningmotorvejen