Når dørene til vores rullende showroom bliver du helt overvældet af flotte gardiner Hellerup

Design, trends og funktionalitet skaber indretningen i et dansk hjem. Vi er alle født til at designe. Livet igennem træffer vi valg der former vores identitet. Vi designer gardiner Hellerup, der letter din hverdag. Omgivelserne spiller en stor rolle for vores velvære og tilfredshed. Det rette gardinvalg bidrager til en bolig, du har lyst til at opholde dig i.

Gardinbussen-prisgaranti leverer og monterer gardin genistreger i Hellerup.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti har et væld af  smukke gardiner Hellerup i alle farver og mønstre.

Bliv inspireret af vores rullende showroom

Når dørene åbnes til vores showroom hjemme i din stue overvældes du af smukke indtryk. Her er gardin lækkerier for enhver smag. Er din stil minimalistisk med lette, lyse strejf kan et transparent stof gardin eller et enkelt foldegardin i naturens farvespektrum være et oplagt valg. Skal hjemmet derimod udtrykke den luksuriøse Art Deco stil, er et tungt mørkt stof gardin et must have. 

Tit blandes stilarter for at skabe et personligt look og det samme kan du gøre med din nye gardiner Hellerup. Vi guider dig hele vejen igennem.

Lad en dygtig gardinkonsulent inspirere dig til dine nye gardiner Hellerup

Et skridt nærmere din boligdrøm

Vi gør dine gardin drømme til virkelighed. Book et kundemøde online, så kommer en kompetent gardinkonsulent til din dør. Du er også meget velkommen til at ringe på 71 96 98 71, eller at udfylde kontaktformularen.

Hos Gardinbussen-prisgaranti bestræber vi os for kun at levere gardiner i allerbedste kvalitet og give vores kunder den ultimative service.

Vi har Danmarks bedste anmeldelser på Trustpilot.