Gardiner Greve - Gardinbussen giver dig råd og vejledning til dine nye gardiner.

Ikke langt fra den pulserende storby smukt placeret ved Køge Bugt, drøner Gardinbussen-prisgaranti derudad med smukke gardiner Greve. 

Vi er behjælpelige med kreative, inspirerende og innovative gardinløsninger. En gardinekspert aflægger besøg i din bolig og guider til de optimale gardiner. Besøget er uforpligtende og koster ingenting. 

Book i dag online, via kontaktformularen eller ring på

71 96 98 71.

Book tid online


Gardiner Greve - Vil du have mere lys ind af dine vinduer i køkkenet eller skærme for nysgerrige blikke, så lad os guide dig til det rette valg.

Lille gardin – stor forskel

Danskerne bruger meget tid og energi på boligens indretning. Alt skal spille, farver, lys og interiør. Gardiner Greve skal kunne afspejle din personlighed og stil. 

Vi har et utal af muligheder til hele huset, både inde og ude. 

Arbejder du nogen gange hjemmefra? Et godt arbejdsmiljø er essentielt. Der skal være mulighed for at justere lysindfaldet, så arbejdsforholdene bliver optimale. Gardinbussen-prisgaranti har mange bud på gardiner, der løser dette behov. Det kunne f.eks. være et elegant panelgardin, som med et enkelt touch kan lukke lyset inde eller ude. 

Vores store sortiment dækker ethvert ønske og formål.

Gardiner Greve - Vi har god service og lytter til dine behov og ønsker.

Service på højt plan

Kvalitet og mega god service er vores kendetegn. Kunden er altid i centrum og vi elsker at hjælpe vores kunder. Vi kan prale af Danmarks absolut bedste gardinbus anmeldelser på Trustpilot. En tilfreds kunde skriver:

“Intet at sætte en finger på. God service fra start til slut, fint opsat og god kvalitet.”

Vi glæder os til at betjene dig.