Gardiner Fyn - I Gardinbussen finder du et stort udvalg til alle hjem og vinduer.

I det bakkede landskab dukker Gardinbussen op i enhver charmerende fynsk by. Gå på opdagelse i et eventyrlig gardin univers. Her finder du alt, hvad du kan ønske dig af gardiner Fyn. 

Overvejer du at skifte de gamle gardiner ud, så er vi parate med ekspertrådgivning. Din rullende gardinforhandler har et attraktivt udvalg af alverdens gardinløsninger til både indendørs og udendørs brug.

Vi kører ud til alle virksomheder og privat adresser på Fyn og øerne.

Book tid online


Gardiner Fyn - Hos os får du god service og prisgaranti på alle produkter.

Sæt dine vinduer i fokus

Indram dine vinduer med et smukt gardin, ligesom du ville indramme et smukt maleri. Det rigtige gardin fuldender hjemmets indretning og fremhæver din personlighed. En kreativ gardinkonsulent guider dig med et væld af indretningsideer og gardin tips. 

Kombiner to gardintyper for at skabe et unikt look. Det kunne f.eks. være et miks af et foldegardin og et langt stofgardin. Det giver hygge og atmosfære, samtidigt med at det er funktionelt og let at betjene. 

Et og samme gardin kan også skabe spil i et rum. Du kan selv designe dit personlige panelgardin ved at blande forskellige farver og mønstrer. Resultatet bliver dit helt eget gardin udtryk.

Gardiner Fyn - Vi kommer ud til alle adresser på Fyn med flotte gardinprøver.

Få et gratis besøg

Et inspirerende kundemøde er ganske gratis og uforpligtende. Vi kommer, når det passer ind i din kalender. Book allerede i dag online, udfyld kontaktformularen eller få en snak på telefon 71 96 98 71. Vi svarer indenfor 24 timer, så du hurtigt kan få nye gardiner Fyn. 

Bemærk at der gives prisgaranti, plus 5% i rabat. 

Vi ses mellem broerne.