Gardiner Frederikssund kan være svære at finde . Gardinbussen-prisgaranti hjælper dig med den helt rigtige løsning

På de smukke veje ved Roskilde Fjord kører Gardinbussen-prisgaranti med et flot sortiment af gardiner Frederikssund. 

Bussen bugner af flotte gardinprøver og en gardinkonsulent står parat med råd og vejledning. Vi besøger dig i eget hjem ganske gratis og uforpligtende. Derved får du altid de helt rigtige gardiner Frederikssund.

Book os i dag online, udfyld kontaktformularen eller ring 71 96 98 71.

Book tid online


Gardinbussen kommer forbi dit hjem med flotte gardiner Frederikssund og giver råd og vejledning

Gardiner til alle rum

Skal hele huset eller bare et enkelt værelse have et pift? Har du et velux vindue eller store brede facadevinduer, vi har gardinløsninger til alt. 

Vores gardinkonsulent vil fremvise forskellige muligheder, det kunne være et elegant plissègardin eller et smukt stof gardin. De findes i en bred vifte af farver og teksturer, så du kan være sikker på at finde de perfekte gardiner Frederikssund til din bolig.

Søger du derimod gardiner til dit idylliske fritidshus har Gardinbussen-prisgaranti et stort udvalg til både inde og ude. Det kunne være en terrassemarkise, der beskytter mod det danske sommervejr.

Vi har gardiner Frederikssund til alle rum i flotte farver og mønstrer.

God til prisen

.

Alt det praktiske klarer vi. Gardinkonsulenten måler op og monterer dine nye flotte og funktionelle gardiner, så de står knivskarpe. Du betaler selvfølgelig først ved levering.

Gardinbussen-prisgaranti har markedets bedste priser, for vi giver prisgaranti. Kort sagt betyder det, at finder du et lignende produkt hos en anden gardinbus med samme service, matcher vi prisen og giver 5% rabat. Billigere og bedre bliver det ikke.

Vi ses ved fjorden.

.