Hos os har vi gardiner Fredericia til alle boligtyper nye som gamle

I Fredericias lige gader er der ingen slinger i valsen. Her kører Gardinbussen-prisgaranti fra dør til dør og besøger vores glade kunder. Vi triller til alle adresser lige fra Trelde Næs til Skærbæk. Bussen medbringer skønne gardiner Fredericia i lækre materialer og farver. Har du lige bygget hus og mangler du inspiration til det rette gardinvalg så book en gardinkonsulent. Han er klar med indretningstips, så det hele spiller. Du kan gøre det online.

Book tid online


Gardiner Fredericia kan skabe nyt liv til boligen, book et gratis besøg

Trænger boligen til et løft

Friske, flotte og funktionelle gardiner kan i den grad løfte boligen. Et miks af forskellige panelgardiner giver rummet en skøn effekt. De fås i utallige farver og mønstre. Du kan lege med dem, som du vil, kun fantasien sætter grænser. Et enkelt panelgardin kan dele stuen op eller fungere som en garderobe dør, du bestemmer.

Luksuriøse og elegante lamelgardiner passer altid til et nordisk og stilrent hjem. De kan vinkles så du selv kan styre lysindfaldet og fylder ikke ret meget.

Vil du snart have nye gardiner Fredericia så ring på 71 96 98 71 eller du kan også udfylde kontaktformularen længere nede på siden

Er familien blevet større og skal kontoret bygges om til børneværelse så køb nye gardiner Fredericia

Professionelle løsninger

Lige meget om det drejer sig om gardiner Fredericia til hele huset eller bare et enkelt rum så kan du regne med en top pro løsning. Vores mærkesag er kvalitet og exceptionel service til alle kunder. 

Hos Trustpilot har vi landets bedste anmeldelser.

Gardinbussen har prisgaranti og 5% yderligere rabat.

Fredericia er “byen for alle,” vi har gardiner til alle.

Farvel så længe.