Gardiner efter mål vil altid hænge perfekt i alle vinduesrammer.

Har du ikke standard mål på vinduerne, men derimod unikke vinduesrammer. Gardinbussen-prisgaranti tilbyder gardiner efter mål. De bliver syet i kvalitetstekstiler på nogle af de bedste systuer. Det sikrer dig godt håndværk og holdbare gardiner efter mål, der kan hænge smukt i årtier. Vi giver naturligvis 2 års garanti på alle gardiner efter mål. Gardin processen foregår på følgende måde:

  • Bestil et kundemøde i eget hjem
  • Ekspertrådgivning og præsentation af gardinprøver
  • Opmåling af vinduesrammer
  • Skræddersyning af gardiner efter mål
  • Montering.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti tilbyder gardiner efter mål til alle boligtyper og erhvervs bygninger.

Imponerende kollektion af gardiner efter mål

Der findes mange smukke gloser, der kan beskrive vores gardin udvalg. Nogle af dem er storslåede, majestætiske, stilsikre, smukke, flotte, betagende, tidsløse, smarte, trendy, moderne, æstetiske og mange flere.

Bestil et inspirerende besøg og bliv blæst omkuld af gardiner efter mål. Gør det ved at ringe alle hverdage mellem 8 og 17 på 71 96 98 71, book online eller udfyld kontaktformularen.

Vores store variation af gardiner efter mål består blandt andet af klassiske plissègardiner til badeværelset, der kan tilpasses mange slags vinduesformer. 

Funktionelle lamelgardiner i forskellige lamelbredder som er velegnede til både store vinduespartier og skæve vinkler. De fleksible persienner er populære og det er med god grund. Persienner skræddersys og kan derfor hænge i mange vindueskonstruktioner.  De fremstilles i utallige farver og materialer såsom træ og aluminium. Derudover også i forskellige bredder. 

Alle typer af gardiner efter mål fås i mange design, vævninger og nuancer.

 

 

Vi får fantastiske anmeldelser på Trustpilot for vores gode service og lækre gardiner efter mål.

Gode anmeldelser af gardiner efter mål

Gardinbussen prisgaranti får super gode anmeldelser på Trustpilot. Det gør vi primært pga. vores exceptionelle gode service og kompetente medarbejdere.

En af dem lyder: ”Jeg har haft den store fornøjelse at have … [gardinkonsulenten] fra gardinbussen-prisgaranti.dk på besøg. Først til opmåling derefter til montering af lamelgardin,rullegardin og plissegardin. Det er klart en fordel at det er samme person det gør begge dele.”

Husk vores fantastiske prisgaranti på alle gardiner. Finder du billigere gardiner end hos os, matcher vi prisen og giver 5% ekstra rabat.