Gardinbussen-prisgaranti kører til dit hjem. Det er meget nemmere end at købe gardiner butik.

Slå øjnene op for en hel ny gardin verden og få besøg af Gardinbussen-prisgaranti. Vi kører til dit hjem uanset hvor i Danmark du befinder dig og fremviser et bredt udvalg af lækre kvalitets gardiner. En erfaren gardinkonsulent har forskellige tips og ideer til dine gardinløsninger. Han tænker farver, vinduesformer og funktionalitet ind i din boligindretning.

Det er meget nemmere end at købe gardiner butik og resultatet bliver flottere.

Book tid online


En erfaren gardinkonsulent hjælper dig med at få overblik over de mange muligheder der findes i gardiner butik.

Din gardin stil

Med flotte gardiner fremhæves boligens stil og stemning. Få stuen til at virke lysere, teenage værelset til at syne større eller leg med farver i børneværelset med de rigtige gardiner. Skab din helt unikke stil ved hjælp af vores gardinkonsulent. Han hjælper dig med at få overblik over de mange muligheder, der findes i gardiner butik overalt i landet.

Bestil en smart løsning ved Gardinbussen-prisgaranti den indeholder alt fra opmåling til montering.

Gør det online døgnet rundt, ring på 71 96 98 71 eller udfyld kontaktformularen.

Bussen bugner af flotte gardiner butik til alle boligtyper.

Indoor og outdoor

Hos os har vi rigtig mange gardiner der opfylder ethvert behov. Er du i tvivl om hvilken solafskærmning der passer i dine erhvervslokaler så lad os guide dig. Vi har et stort sortiment af forskellige muligheder. Det kan være en udendørs løsning som markiser, screens eller facadepersienner. Til indendørs brug tilbydes f.eks. persienner, panelgardiner eller foldegardiner, kun fantasien sætter grænser.

Som en ekstra service giver vi prisgaranti på alle gardiner og 5 % rabat hvis du får et lignende tilbud et andet sted.