Gardiner Amager - Hos Gardinbussen-prisgaranti har vi et stort udvalg til alle boligens rum,

Øen tæt på hovedstaden, som tæller Strandparken, Ørestaden og en Gardinbus fyldt med smukke gardiner Amager. Vi er leveringsdygtige i god service og kvalitetsgardiner i hele hovedstadsområdet. 

Vi har gardiner til alle formål. Bor du i et bæredygtigt boligbyggeri eller i en lejebolig med havudsigt, har vi de helt rigtige gardinløsninger. Alt sammen leveret og monteret i præcise mål.

Book tid online


Gardiner Amager - Du får gode råd til det helt rigtige gardin til dit vindue.

Få styr på lysindfaldet

Vi elsker solen, den giver lys og varme og vi har brug for den i Danmark. Den kan dog være et forstyrrende element for øjnene eller gøre et rum for varmt. 

Lamelgardiner kan være lige den mulighed, du står og mangler. De er nemme at håndtere og justeres let så kun den ønskede mængde lys trænger igennem. Du kan selv vælge, om gardiner Amager skal skabe en flot kontrast eller falde smukt i med boligens øvrige interiør ved hjælp af farver og mønstrer.  

En professionel gardinekspert kommer på et aftalt besøg i dit hjem. Han lytter, inspirerer og imødekommer dine ønsker. Dette sikrer dig det bedste resultat og de mest imponerende gardiner Amager.

Gardiner Amager - Om det skal være lamelgardiner eller mørklægningsgardiner så hr vi de helt rigtige til dig.

Aftal et kundemøde i dag

Book os online, giv os et kald på 71 96 98 71 eller udfyld kontaktformularen længere nede på siden. 

Kundemødet er gratis og helt uforpligtende. 

Du kan være sikker på en gardin oplevelse udover det sædvanlige ihvertfald ifølge vores kunder. Se bare hvad de skriver om os på Trustpilot.

Vi ses på det grønne Amager.