Gardiner Århus - Hos os har vi et stort udvalg af gardiner i et mekka af farver.

I Danmarks 2. største by venter der et væld af oplevelser. Er du til kultur så besøg Aros. Er du til natur så besøg den smukke have omkring Marselisborg. Søger du derimod gardiner Århus så bestil Gardinbussen-prisgaranti. 

Vores koncept er at give dig en gardin oplevelse udover det sædvanlige. Vores eksperter står parat med rådgivning og guider dig hele vejen igennem. Resultatet bliver gardiner i bedste kvalitet og udførelse på højeste niveau.

Book tid online


Gardiner Århus - Vi står parat med en dygtig gardinkonsulent til at rådgiver til dine nye gardiner.

Gå på opdagelse

Vores overvældende gardin udvalg i det rullende showroom kan tage pusten fra enhver. Du vil møde flotte designs, et mekka af farver og strukturer, hvor kun fantasien sætter grænser. 

Har du nogensinde tænkt over hvor mange muligheder et enkelt panelgardin rummer. Det kan fungerer som solafskærmning, mens du stadig får lys ind i rummet. Et miks med andre gardintyper og farver kan skabe dimensioner i rummet. Det giver boligen et unikt look. Et panelgardin kan også bruges som en funktionel løsning, f.eks. som rumdeler, skydedør eller skabslåge. 

Bestil gardiner Århus online 24/7, udfyld kontaktformularen nederst på siden eller ring til Gardinbussen-prisgaranti 71 96 98 71

Gardiner Århus - Du kan hurtigt få nye gardiner til alle dine rum i din flotte bolig.

Vi kommer hjem til dig

Gardiner skal ses i eget hjem, derfor kommer vi selvfølgelig på et gratis og uforpligtende besøg og præsenterer dig for vores sortiment. Det gør det lettere for dig at vælge gardiner Århus. 

  • Danmarks bedste omtale på Trustpilot – service og kvalitet. 
  • Danmarks bedste priser – prisgaranti + 5% rabat oveni.
  • Danmarks bedste medarbejdere – imødekommende og dygtige.

Vi ses snart til et hyggeligt besøg.