Gardinbussen-prisgaranti har smukke gardinen til alle husets rum.

Skab liv i enhver boligtype med gardinen. Gardinbussen-prisgaranti har en smuk og bred gardin kollektion. De findes i et mekka af farver, mønstre og strukturer. Din kørende gardinforhandler kommer til alle adresser i hele landet både private og firmaer. Kundemødet er gratis og uforpligtende. En dygtig gardinkonsulent vil komme med råd og forslag til dit nye gardinen valg.

Du vil blive præsenteret for gardinprøver, så i sammen finder den gardinløsning, der passer bedst til dit hjem, behov og ønsker. Gardinmontøren måler op, gardinen bliver skræddersyet og monteret.

Det bliver ikke nemmere at få nye gardinen. Bestil en gardinbus til at komme forbi din dør på følgende måder:

  • Ring 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8 og 17
  • Udfyld kontaktformularen
  • Book online 24/7
Book tid online


Bliv præsenteret for et smuk udvalg af lækre gardinen i eget hjem. Gardinbussen-prisgaranti besøger alle adresser i hele landet.

Gardinbussen tilbyder gardinen

Vi har gardiner til hele huset og alle erhvervslokaler. Derudover er vi leveringsdygtige i solfilm og udendørs gardiner.

Vi kan blandt andet tilbyde diskrete eller pangfarvede rullegardiner med mørklægning til teeenage værelset. Bliver de monteret i kassette med sideskinner, kan du være sikker på et helt mørkt rum når der spilles pc.

Lyse plissègardiner i køkkenet er en flot og god form for afskærmning for både sol og nysgerrige blikke.

Lette foldegardiner i jordnære farver pynter elegant i de mindre stue vinduer og er dekorative både oppe og nede.

Til et nybygget parcelhus med store panoramavinduer kan knivskarpe lamelgardiner fremhæve det stramme udtryk.

Til den lille lejlighed kan innovative panelgardiner fungere som både låger og rumdeler.

Lyse soveværelser med velux vinduer er dejlige. Men især i sommermånederne hvor solen står tidligere op, kan det være sværere at få en god nats søvn. Vi anbefaler derfor elektriske rullegardiner som kan styres via telefon, stemmestyring eller fjernbetjening.

Gardinbussen-prisgaranti kan imødekomme enhver gardinen drøm.

 

 

Vores imponerende udvalg af gardinen består af mange gardintyper. Det kan være stofgardiner, persienner eller lamelgardiner og mange flere..

Gardinen med prisgaranti

Gardinbussen-prisgaranti samarbejder kun med de allerbedste leverandører. Gardinen bliver produceret på systuer, der udelukkende bruger materialer af høj kvalitet. Resultatet er lækre gardiner til fordelagtige priser. 

Vi giver prisgaranti på alle produkter. Skulle du mod forventning modtage et tilbud på billigere gardiner end hos os, matcher vi priser og fratrækker 5% i rabat.

Gardin teamet ser frem til at vise dig vores imponerende gardinen.