Gardine til din smukke lyse stue eller din karnap finder du hos Gardinbussen-prisgaranti. Book et kundemøde allerede i dag.

Gardinbussen-prisgaranti kører i hele landet, både til private og erhverv. Vi har en imponerende og smuk kollektion af gardine til alle priser. Vi leverer alle gardinløsninger. 

Vi har gardine til hele huset, bryggerset, børneværelset, stuen, køkkenet, kontoret og soveværelset. 

Det rullende showroom kommer hjem i din stue. En dygtig gardinkonsulent rådgiver, måler op, gardine bliver skræddersyede og den samme gardinmontør monterer gardinerne. 

Du booker en gardinbus på følgende måde, ved at udfylde kontaktformularen, ringe på telefon 71 96 98 71 eller via book online funktionen.

Book tid online


Få flotte mønstrede gardine der matcher resten af dit køkken interiør.

Flotte gardine i tidens trend

Gardine går aldrig af mode. Gardinbussen-prisgaranti har alt indenfor gardin verdenen. De mere klassiske modeller som persienner, plisségardiner og rullegardiner findes i hele farveskalaen. Derudover har vi også de mere innovative typer, f.eks. plisségardiner i up and down modellen, de smarte duo rollers og intelligente gardiner med fjernbetjening. 

Foldegardiner er et udbredt gardinvalg hos mange danskere. De smukke bølgede folder giver rummet et let og luftigt udtryk. De dekorerer soveværelset på en hyggelig og romantisk måde. 

Med stofgardiner kan du skabe stemning i ethvert rum. De bløde, æstetiske gardine tilføjer ethvert miljø et strej af luksus og dybde. Desuden holder de på varmen og giver bedre akustik. 

Alle gardintyper bliver fremstillet i lækre materialer af høj kvalitet og i et mekka af farver og mønstre. 

 

 

Det kan være svært at finde de helt rigtige gardine, der opfylder behovet om funktionalitet og som pynter i børneværelset. Få et kig ind i gardinmulighederne hos Gardinbussen-prisgaranti.

Danmarks billigste gardine

Hos Gardinbussen-prisgaranti lover vi aldrig mere, end hvad vi kan holde. Vi har Danmarks billigste gardine. Det kan vi sige, på grund af vores fordelagtige prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi matcher prisen, hvis du finder et billigere tilbud og giver yderligere 5% i rabat. 

De nye gardine vil blive leveret hurtigst muligt. Vi bestræber os for, at leveringstiden bliver så kort som overhovedet muligt. 

Husk desuden at vi giver 2 års garanti på vores holdbare og smukke kvalitets gardine.