Gardinbutikken kommer hjem til din adresse.

Som blomster der pibler frem på en tidlig forårsdag, sådan føles det når dørene åbnes til gardinbutikken. Vi er din kørende gardinforhandler, der kommer til din bolig overalt i Danmark. 

Gardinbussen-prisgaranti´s attraktive udvalg bærer præg af gardiner med et touch af luksus. Bussen summer af kreativitet. Mulighederne er uendelige. Æstetiske gardiner i tidsløse designs. Book et gratis kundemøde og bliv inspireret.

Book tid online


Gardinbutikken - Du kan se dine nye gardiner i dit eget køkken eller stue før du bestiller dem.

Saml din bolig med gardiner

Vil du indfange hjemmets indretning, så vend øjet mod vinduerne. Gardiner har stor effekt for rummets atmosfære, følelse og stil. Gardintyper har forskellig udtryk, ligesom farver og materialer spiller en vigtig rolle i ethvert design. Lad en innovativ gardinkonsulent rådgive dig.

Bestil din gardinguide på telefon 71 96 98 71, online eller udfyld kontaktformularen. 

Gardinbutikken kæler for gardin detaljerne i dit hjem til de skarpeste priser. Vi giver prisgaranti og 5% i rabat på alle vores produkter.

Gardinbutikken - Vores udvalg består af mange slags typer til alle boligens rum.

Gardiner til enhver smag

Tilføj din indretning ekstra shine med smukke gardiner. Et elegant foldegardin kan fremhæve boligens enkle og minimalistiske look. Et hyggeligt stofgardin i en jordnær farve kan skabe ro og velvære. Med et praktisk plisségardin til kontoret kan du let regulere lysindfaldet og få bedre arbejdsbetingelser. 

Gardinbussen-prisgaranti har gardinløsninger til ethvert formål.