Det kan være en jungle at finde den rette gardinbutik, når du skal have nye gardiner. Vi har gjort det nemt, vi kommer ud til dig.

Det kan være en jungle at finde den rette gardinbutik, når du skal have nye gardiner. Vi har gjort det nemt for dig, vores gardinbutik er på hjul. Den kommer ud til alle bopæle samt firma adresser i Danmark. Hos Gardinbussen-prisgaranti får du en samlet gardin pakke.

En gardin specialist guider dig i hvilke gardintyper og farver der passer til din indretning. På samme besøg måler han op, derefter bliver gardinerne fremstillet og han monterer dem.

Sådan gør du hurtigt gardin drømmen til virkelighed.

Book tid online


Vi har sat hjul på vores gardinbutik og kommer til alle adresser i hele Danmark.

Se dine nye gardiner hjemme

Gardiner kan købes online, ses i butikken, men det bedste sted at vælge nye gardiner er i din bolig. Dine gardiner skal ses sammen med hjemmets øvrige interiør og i det rette lys inden de købes. Derfor kommer vi til dit hjem.

I den rullende gardinbutik er udvalget stort. Der findes blandt andet rullegardiner med eller uden mørklægning til børneværelset i flotte farver og motiver. Du kan også få funktionelle panelgardiner som solafskærmning eller rumdeler i et miks af mønstre. 

Vi tilbyder også gardinløsninger til alle typer af erhverv.

Ring 71 96 98 71, book et gratis besøg online eller via kontaktformularen nederst på siden.

I den rullende gardinbutik har vi flotte kvalitetsgardiner til hele boligen både inde og ude.

Gå ikke glip af et godt tilbud

Vi giver dig Danmarks bedste priser og anmeldelser på Trustpilot.

Hos os får du prisgaranti på alle vores gardiner. Det betyder, at du får den skarpeste pris på kvalitetsgardiner. Vi matcher prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis du kan finde en billigere pris.

På gensyn.