Gardinbussen-prisgaranti er din gardinbutik København der guider og vejleder dig til dine nye gardiner.

Din kørende gardinbutik København kommer til alle adresser i Hovedstadsområdet. Vi er af den overbevisning, at gardiner skal ses i eget hjem sammen med din flotte indretning. 

Glem ikke hvor vigtige gardiner er i boligens stil. Gardiner kan udsmykke hjemmet på samme måde, som et kunstværk gør det. Skab dybde i et rum ved at mikse farver og mønstrer. 

Vi hjælper med at tænke gardiner ind i hjemmets indretning.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti er din gardinbutik i København som har et stort gardin udvalg til alt, lige fra køkkenet til børneværelset.

Brug gardiner kreativt

Har du en lejlighed hvor stuen også skal være soveværelse og/eller kontor kan panelgardiner være en innovativ løsning som rumdeler. Har du brug for bedre akustik og mere hyggelige rammer, kan et stofgardin der udfolder sig smukt fra loft til gulv, være det udtryk du søger. 

Har du derimod brug for at et værelse syner større kan et lyst, florlet foldegardin fremhæve denne illusion. 

Mulighederne er mange hos Gardinbussen-prisgaranti. I samarbejde med en inspirerende gardinkonsulent kan du slippe dine kreative ideer løs og finde lige den type af gardiner, der passer til din bolig.

Gardinbutik København - Book et gratis og uforpligtende kundemøde i dag.

Fornemt kundebesøg

Book din gardinbutik København til at komme hjem til dig, ved at udfylde nedenstående kontaktformular, online eller giv os et kald på 71 96 98 71.

Du vil ikke fortryde det. Tag et kig på Trustpilot og du vil finde Danmarks bedste anmeldelser for gardinforhandlere. 

Bemærk prisgarantien + 5% rabat.