Gardinbussen Viborg kommer forbi din adresse og præsenterer vores gardiner.

Synes du også, det er svært at købe et gardin online eller i en butik, så book Gardinbussen Viborg. Vi tager gardinerne med hjem til dig, så din egen stue bliver et showroom. Betydningen af ordet showroom er: “Et større udstillingslokale hvor man kan besigtige et varesortiment og evt. afgive bestilling.” 

Det er præcis sådan det fungerer ved os, det hele foregår bare i dit hjem. 

Book tid online


Gardinbussen Viborg leverer flotte gardiner til alle rum.

En tillidssag

Et godt samarbejde mellem klient og konsulent er et nøglebegreb hos Gardinbussen Viborg. Faglighed, et godt håndværk og en usædvanlig god service er noget vi vægter meget højt. Derfor er det den samme gardinkonsulent, der besøger dig hele vejen igennem. Helt fra rådgivning til montering. Det sikrer en gensidig respekt og tillid. 

Vi lover dig prisgaranti. Det indebærer, at findes samme vare og service til samme pris ved en anden gardinbus, matches prisen og yderligere en rabat på 5 procent.

Gardinbussen Viborg har Danmarks bedste anmeldelser på Trustpilot. Vi siger det ikke for at prale, det er bare fakta. 

Gardinbussen Viborg lover dig prisgaranti på alle varer

Vores sortiment

Vi har alt, hvad du skal bruge til alle funktioner og i alle prisklasser, både til indendørs og udendørs brug. Vi kommer til alle adresser i Viborg, private og erhverv. Det kunne være sommerhuset, den lokale skole eller den nye café på hjørnet. Vi giver alle vores kunder en tryg og professionel gardinløsning. 

Du kan få fat på os via kontaktformularen, telefon 71 96 98 71 eller book os online.