Gardinbussen Vejle kommer fordi din dør med et bredt udvalg af gardiner.

I en travl hverdag fyldt med job, børnepasning, fritidsaktiviteter og hundeluftning er det vigtigt at hjemmet er en tryg base, hvor vi kan finde ro. Vi har brug for en rolig og rar atmosfære i boligen.

Gardinbussen Vejle ved at gardiner skaber stemning og mere end det. Derfor står vi parat med råd og vejledning, så du får det gardin, der passer til dine behov og ønsker. 

Book et gratis hjemmebesøg i dag. 

Book tid online


Gardinbussen Vejle har mange spændende gardiner i alverdens farver og mønstre.

Et vindue har mange muligheder

Flere og flere danskere arbejder hjemmefra. Det gør at der stilles større krav til boligens indretning. Et soveværelse skal måske i dagligdagen også fungere som et kontor. Det stiller derfor også større krav til et gardin. Det skal have mange funktioner. 

Gardinbussen Vejle imødekommer alle behov og ønsker. Vores kompetente konsulenter har stor viden og idéer til dit vindue. 

Vores brede sortiment består af klassiske gardiner som f.eks. persienner og rullegardiner. Er du mere til de sidste nye trends, har vi selvfølgelig også det. Gardinbussen-prisgaranti er altid up to date med de sidste nye modetendenser. 

Gardinbussen Vejle leverer gardiner til alle husets rum og vinduer.

Sådan gør du

Ring 71 96 98 71, udfyld kontaktformularen eller book et besøg online. Vi svarer indenfor 24 timer og aftaler et tidspunkt, der passer i din kalender. 

Du skal vælge os af tre grunde. Vi har Danmarks bedste anmeldelser på Trustpilot, Danmarks bedste service og vi giver prisgaranti plus 5% rabat.