Gardinbussen Horsens kommer hjem til dig og viser vores store udvalg af gardiner.

Horsens er ikke kun den by i Danmark, hvor der bliver spist mest pizza. Den er i rivende udvikling og midt i farten finder du Gardinbussen Horsens.

Hvis du vil spare tid og energi så book et besøg af os. Vi leverer gardiner til alle vinduer og tilpasser dem din boligstil. Det skal være en fornøjelse at købe nye gardiner, derfor hjælper vi dig på rette vej, for det kan være svært at vælge. 

Book tid online


Gardinbussen Horsens har prisgaranti.

Øst vest hjemme bedst

Bor du tæt på Horsens fjord eller på Danmarks bredeste gågade? Ejer du en villa eller bor du til leje i en skøn lejlighed? Har du sydvendte facade vinduer eller et smukt blyindfattet vindue i entreen? At vælge nye gardiner kan virke som et uoverskueligt projekt. Gardinbussen Horsens gør projektet til en leg. 

En dygtig fagmand fremviser en kombination af gardintyper og farver i dit hjem, så du stille og roligt kan træffe beslutningen i din egen stue. Vi måler op, syr og monterer. Du skal ikke røre en finger. Vi lover dig en behagelig oplevelse.

Gardinbussen Horsens gør det nemt for dig at vælge gardiner til ethvert rum i boligen.

Let og overskueligt

Book et gratis hjemmebesøg online, på telefon 71 96 98 71 eller via kontaktformularen her på siden. Så kommer vi hurtigt ud til dig og snart har du flotte nye kvalitetsgardiner. 

Vi har stor respekt for vores kunder og deres pengepung, derfor giver vi prisgaranti. Det vil sige, at vi giver 5% rabat og matcher prisen, hvis du finder samme produkt et andet sted. 

Det kalder vi god service.