Gardinbussen Aalborg kommer gerne forbi til et gratis besøg.

På de brostensbelagte gader i Nordjyllands hovedstad kører Gardinbussen Aalborg og besøger vores trofaste kunder.

Aalborg har sin helt egen stemning, det har vi også hos os. Du kan regne med et hyggeligt besøg fra vores gardinkonsulent, helt gratis. 

Hos os gør vi noget helt særligt. Vi giver prisgaranti. Det betyder, at finder du præcis det samme produkt og ydelse ved en anden gardinbus, matcher vi prisen og giver yderligere 5% rabat. Det er da en god handel.

Book tid online


Gardinbussen Aalborg har lige det gardin du søger.

Er du træt af nysgerrige blikke?

Samtalekøkkenet er blevet en vigtig del af dansk boligindretning. Nu bruges køkkenet ikke kun til madlavning, men livet leves i køkkenet. Det er blevet familiens hule, hvor man gerne vil kunne lukke omverdenen ude. Køkkengardiner skal ikke kun være praktiske, de skal også skabe god atmosfære, varme og hygge. 

Der er mange gardin muligheder til et køkken. Gardinbussen Aalborg har uendelige forslag at vise dig i forskellige farver, typer og mønstre. Det kunne for eksempel være en flot sort persienne eller et lyst foldegardin i naturlige nuancer. 

Vi har selvfølgelig gardiner til alle hjemmets rum. 

Gardinbussen Aalborg har et stort udvalg af kvalitetsgardiner til alle rum.

Skal vi komme forbi dig?

Har du lyst til at møde os, så book os online, via kontaktformularen eller ring på 71 96 98 71.

Vi har Danmarks bedste anmeldelser på Trustpilot, tjek selv. Vores kunder roser os især for vores ekstraordinære gode service og samvittighedsfulde medarbejdere. 

Vi giver dig en god oplevelse.