Gardinbus Esbjerg præsenterer et bredt udvalg af gardiner på din adresse.

Mennesket ved Havet, Danmarks største energimetropol og Gardinbussen-prisgaranti finder du i Esbjerg. Gardinbus Esbjerg bugner af et imponerende udvalg af gardiner i alverdens farver. Vi kommer gerne forbi din dør til et gratis og uforpligtende besøg, hvor vi sammen tager en snak om hvilket gardin, der passer til dig og dit hjem. 

Book os online, udfyld kontaktformularen eller ring 71 96 98 71.

Book tid online


Gardinbus Esbjerg har gardiner til alle husets rum.

Gratis besøg af Gardinbus Esbjerg

Gardinbussen er din rullende gardinforretning. En kyndig gardinforhandler kommer hjem og kigger på dine vinduer. Vi giver dig en præsentation af forskellige gardintyper og mønstre. Derefter kan du i ro og mag træffe en god beslutning og få det helt optimale gardin. 

Vi tager os af det hele. Opmåling, produktion, levering og ophængning. Det bliver ikke lettere, også ovenikøbet til konkurrencedygtige priser. 

Vi har prisgaranti på alle vores produkter, plus 5% rabat, hvis du finder samme vare og service til billigere penge.

Gardinbus Esbjerg har også mørklægningsgardiner til soveværelset eller børneværelset.

Vores produkter

Hos Gardinbus Esbjerg er ingen opgave for lille eller for stor. Vi har alt, hvad du skal bruge indenfor gardiner til alle hjemmets rum.

Det kan være stofgardiner, rullegardiner, plisségardiner, persienner, foldegardiner, mørklægningsgardiner eller panelgardiner.

Alle gardiner har forskellige funktioner. Derfor er det enormt vigtigt med kyndig vejledning af en fagmand, så du får det rigtige udtryk. 

Er din terrasse blevet træls at se på, kan en flot markise give den nyt liv. Den holder både sol og regn ude. Vi har også forskellige typer af solafskærmning, til både privat og erhverv. 

Gardinbussen kører gerne til alle adresser i Esbjerg.