Få professionel gardin opsætning af dit nye gardin i stuen, leveret af en dygtig håndværker fra Gardinbussen-prisgaranti.

En gardin opsætning fra Gardinbussen-prisgaranti foregår på følgende måde:

  1. Book et kundemøde.
  2. Modtag gardin råd.
  3. Gardinmontøren måler op.
  4. Gardinet produceres i lækre materialer. 
  5. Gardin opsætning.

Gardinbussen-prisgaranti har Danmarks flotteste gardin udvalg til gardin entusiaster i hele landet. De fremstilles efter mål og stofferne er  i højeste kvalitet. Det hele foregår til fordelagtige priser og med vores helt unikke prisgaranti. Det betyder, at skulle du imod forventning modtage et billigere tilbud inkl. gardin opsætning, matcher vi prisen og fratrækker desuden 5% i rabat.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti klarer også gardin opsætning af alle slags gardiner i alle rum ude som inde.

Gardin opsætning af alle slags gardiner

Gardinbussen-prisgaranti tilbyder gardiner til privatboliger, firmaer og institutioner. Derudover har vi forskellige former for solafskærmning til facader og udearealer.

Til arkitekttegnede bygninger anbefaler vi stilrene facadepersienner, screens eller faldarmsmarkiser. Alle modeller fås i forskellige typer, størrelser og farver. 

Vi har desuden et bredt sortiment af solfilm til mange slags vinduer og med professionel opsætning. 

Hos os finder du gardiner til hele huset. Det kan f.eks. være funktionelle lamelgardiner i en skøn farve, rengøringsvenlige persienner eller rullegardiner med mørklægning. 

Intet vindue er svært for vores gardinmontør. Trekantede, buede eller veluxvinduer kan give problemer, men for den dygtige gardin håndværker er det en interessant udfordring. Han vil altid kunne lave en perfekt gardin opsætning til et hvilket som helst vindue.

 

 

Få en fagmand ud til gardin opsætning fra Gardinbussen-prisgaranti. Vi tilbyder selvfølgelig også at skræddersy dit nye gardin.

Bestil en professionel gardin opsætning

Gardinbussen-prisgaranti kan bestilles på følgende måder:

  • Udfyld nedenstående kontaktformular
  • Online booking 24/7
  • Telefon 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8-17.

Vores gardin leverandører er blandt de bedste og leverer kun gardiner i højeste kvalitet. Derfor kan vi også give 2 års garanti på dit nye gardin.  

Det er muligt at betale med kort, kontanter, bankoverførsel eller MobilePay.