Leder du efter et gardin mørklægning til dit soveværelse eller din Tv-stue, så har vi mange gardinløsninger.

En god nats søvn er alfa og omega. Vi har alle brug for at stå op friske og veludhvilede til en ny dag. Et gardin mørklægning kan sørge for at et rum holdes i rette temperatur og at al lys holdes ude. Dette sikrer dig, at du sover bedre. 

Gardinbussen-prisgaranti kommer gerne på et gratis og uforpligtende kundebesøg overalt i Danmark. Vi måler op, leverer og monterer. 

Book online, via kontaktformularen eller giv os et kald på 71 96 98 71.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Book tid online


Gardinbussen-prisgaranti har et smukt udvalg af gardin mørklægning.

Mange varianter

Skal soveværelset eller børneværelset være helt mørkt, anbefaler vi et rullegardin i kassette med sideskinner. Ønsker du et mørkt rum med et flot hotel look, kan et to lags stof gardin med mørklægning, skabe den stemning du søger. 

En dygtig gardinkonsulent kommer ud til dit hjem og præsenterer dig for de mange muligheder et mørklægningsgardin rummer. Du vil blive overrasket over, hvor mange typer der fås som gardin mørklægning. Er du vild med de tidsløse plisségardiner eller de klassiske foldegardiner, fås de også med mørklægning. Det behøver ikke at være mørkt, tungt og sort. Gardinerne findes i alle regnbuens farver, forskellige vævninger og smukke motiver. 

Lad gardinkonsulenten inspirere dig til dit nye gardin mørklægning.

Et gardin mørklægning behøver ikke at være kedeligt. De fås i mange farver og motiver til alle husets rum.

Tilfredse kunder på Trustpilot

“Stor ros til gardinbussen som har leveret og monteret vores drømme gardiner. Stort udvalg til en hver smag og meget kompetent og professionel vejledning…”

Sådan skriver en glad kunde om Gardinbussen-prisgaranti på Trustpilot. Gå gerne ind og læs de øvrige anmeldelser. 

Hos os finder du ikke kun en fantastisk service. Vi giver desuden prisgaranti på alle vores kvalitetsprodukter, hvis du får samme tilbud fra en anden gardinforhandler. Derudover giver vi 5% i rabat.

Vi ses i det smukke danske landskab.