Et gardin mål udføres af en dygtig gardinkonsulent. Gardinet bliver skræddersyet og monteres af sammen konsulent.

For at et gardin hænger helt perfekt, er det en afgørende faktor, at et gardin mål er udført korrekt. Gardinbussen-prisgaranti sørger for alt det praktiske. Gardin mål, produktion og montering.

Det eneste du skal gøre, er at booke et inspirerende kundemøde. Her vil du blive mødt af en velforberedt og iderig gardinkonsulent. Du vil modtage smukke, vilde og vovede gardin tips og en introduktion til vores imponerende gardin verden. 

Gardinbussen-prisgaranti byder dig velkommen til et gardin paradis. Book på følgende måder:

  • Kontaktformularen nederst på siden
  • Via online booking 24/7
  • Telefon 71 96 98 71 alle hverdage mellem 8 og 17

Book tid online


For at et gardin kommer til at hænge rigtig skal forarbejdet udføres korrekt. Det er derfor vigtig, at et gardin mål er nøjagtig.

En smuk kollektion af gardin mål

Gardin marken står i fuld flor med en buket af prægtige farver og mønstrer.

Understreg forskellige stilarter med nuancer og gardintyper. Vil du skabe en Urban Living Style, så kombiner den rå murstensvæg med et gulv til loft stofgardin i en grålig tone. Elsker du genbrugsfund i en fransk landstil, kan et romantisk foldegardin i sart rosa være et fint element. Et orientalsk inspireret design fremhæves med et stilrent plissègardin i en jordnær farve, der med sine flotte folder får tanken hen på origami figurer og kreativ udfoldelse. Med fokus på Scandi Chic er et minimalistisk lamelgardin i en afdæmpet lys farve et elementært valg.

Derudover kan vi tilbyde andre gardinvalg så som et praktisk rullegardin med mørklægning placeret i kassette med sideskinner for et helt mørkt rum. Eller en klassisk persienne i lys eller mørk nuance i forskellige bredder for et praktisk og funktionelt gardin.

Gardinbussen-prisgaranti har alle typer gardin mål i flotte farver og mønstrer.

“Bedste oplevelse”

 

En tilfreds gardin kunde skriver om Gardinbussen-prisgaranti på Trustpilot: ”Har haft den bedste oplevelse ved at handle med Gardinbussen-prisgaranti…I dag fik jeg monteret gardinerne i stuen, og jeg er stjerneglad! De er fuldstændig lige så flotte som jeg håbede på, da jeg valgte stoffet. Det samme med rullegardinerne til værelserne. Hele oplevelsen har været så positiv, og betjeningen professionel og behagelig! I har min bedste anbefaling!!”

Har du lyst til at få samme pragtfulde oplevelse af Gardinbussen-prisgaranti så bestil et gardin mål hos os. 

Husk vores prisgaranti og de 5% ekstra rabat.

Bussen står pakket og klar til at køre.