Find de bedste gardin løsninger hos Gardinbussen-prisgaranti.

Få innovative, spændende og ekstraordinære gardin løsninger fra Gardinbussen-prisgaranti. Vores team består af ideerige gardinkonsulenter som altid lader sig inspirere af boligindretninger og hvad der er oppe i tidens trend i gardinverdenen. Du vil blive guidet gennem hele processen, så du får de gardin løsninger, der matcher din stil og som passer perfekt ind i din travle hverdag.

Har du ikke tiden til at tage til en gardinbutik, så bare rolig. Gardinbutikken kommer hjem til dig. Når du har bestilt et kundemøde, kommer gardinkonsulenten hjem til din adresse. Det giver dig mulighed for at se gardin løsninger i eget hjem med dit lysindfald og sammen med resten af dit interiør. 

Det sikrer dig holdbare gardin løsninger som hele familien vil blive glade for.

Book tid online


Dine gardin løsninger skal holde i mange år, få derfor en fagmand ud.

Hvilke gardin løsninger har vi

Gardinbussen-prisgaranti har virkelig mange gardin løsninger, som vi bare venter på at præsentere for dig. 

Er du på udkig efter gardin løsninger for et mørkere sove- eller børneværelse. Vi har det, der skal til. Rullegardiner med mørklægning spækket med farver og mønstre kan, når de er monteret i kassette med sideskinner skabe et helt mørkt rum. Det giver de små i familien ro og mulighed for at sove, ligegyldigt hvornår på dagen det er. De kan tilpasses mange slags vinduer, også veluxvinduer som man finder i mange danske hjem.

Drømmer du dig hen til et soveværelse, som får tankerne hen til et luksuriøst hotel, så kan to lag af stofgardiner være det der skal til. Du kan finde stofgardiner i mange materialer lige fra lyse næsten transparente stoffer til tunge tætte vævninger. Vælger du et luftigt lyst stofgardin kombineret med et mørkere stofgardin med mørklægning, er du et skridt nærmere på et hotel look. 

Leder du derimod efter gardin løsninger til dit kontormiljø eller til dine udendørsarealer, så klarer Gardinbussen-prisgaranti også dette. Der er ingen opgaver, der er for store eller små. Vi finder altid de helt rigtige gardin løsninger.

 

 

Få de optimale gardin løsninger til dit hjem fra Gardinbussen-prisgaranti.

Gardin løsninger i hele landet

Gardinbussen-prisgaranti leverer gardin løsninger i hele Danmark og kører til enhver bopæl eller erhvervsadresse. Det eneste du skal gøre, er at bestille et helt gratis og uforpligtende kundemøde:

  • på telefon 71 96 98 71 alle hverdage mellem 08.00-17.00
  • ved at udfylde nedenstående kontaktformular eller 
  • book online.

Vi leverer dine gardin løsninger til knivskarpe priser, da vi giver prisgaranti. Den går ud på, at vi matcher prisen plus, at vi fratrækker 5%, hvis du modtager et noget bedre tilbud på gardin løsninger hos andre forhandlere. 

Vi glæder os til at besøge dig.